Odp: z Las Vegas do Zabriskie Point
Myślę, że patrząc na to dzień w dzień można się oswoić z ich widokiem - i to chyba przeraża mnie najbardziej. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Insomnia
Zestawienie tych budowli robi wrażenie. Absolutna stolica kiczu! :D
myślę, że Elvis nie podzieliłby tego poglądu:wink:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Dobrze, że kanionu nie zabudowali takim badziewiem. :-)
Ale oni takie koszmarki lubią, chyba. :-)
W czasie jazdy w stronę kanionu przeważały raczej tego rodzaju widoki:
10.
11. czasem takie :shock:
LV od strony przedmieść:
Załącznik 101099
świetna panoramka, ja tam zazdroszczę im tych gór wokół :)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
świetna panoramka, ja tam zazdroszczę im tych gór wokół :)
Ja też im tego najbardziej zazdroszczę, tam po prostu jedziesz, robisz tysiące kilometrów a wokół góry, góry i góry, co chwilę inne, jedne piękniejsze od drugich :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Ja też im tego najbardziej zazdroszczę, tam po prostu jedziesz, robisz tysiące kilometrów a wokół góry, góry i góry, co chwilę inne, jedne piękniejsze od drugich :grin:
Zazdroszczę im tego całego dzikiego zachodu. Duże miasta i Vegas to nie dla mnie, Ja tak pojeździłbym sobie drogą 66 w zachodniej części przez zapomniane przez ludzi miasteczka i miejsca wzdłuż całej tej drogi. Ostatnio czytałem książkę Doroty Warakomskiej "Droga 66" i się rozmarzyłem.
Cytat:
Zamieszczone przez
sten
Zazdroszczę im tego całego dzikiego zachodu. Duże miasta i Vegas to nie dla mnie, Ja tak pojeździłbym sobie drogą 66 w zachodniej części przez zapomniane przez ludzi miasteczka i miejsca wzdłuż całej tej drogi. Ostatnio czytałem książkę Doroty Warakomskiej "Droga 66" i się rozmarzyłem.
Przeczytaj sobie "Grona Gniewu" Steinbecka to przestaniesz o niej marzyć ;-) Ale fakt fajnie byłoby odbyć taką trasę :-)
Ciekawe foty z "Fabryki Mamony" :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Przeczytaj sobie "Grona Gniewu" Steinbecka to przestaniesz o niej marzyć ;-) Ale fakt fajnie byłoby odbyć taką trasę :-)
Czytałem i wiem co się na tej drodze działo, tylko to przebrzmiała historia z lat 30. XXw. Dużo o tej już uznanej za muzeum drodze można się dowiedzieć z filmu "Auta", niby kreskówka dla dzieci, a tyle społecznych treści zawiera, z czasów gdy wybudowano autostradę. Ludzie , którzy żyli z tej drogi musieli znów z niej uciekać i szukać nowego sposobu na życie. Taka już jest Ameryka, w ciągu 50 lat zbudować i zburzyć prawie drogę. która biegnie przez cały kontynent.
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Dobrze, że kanionu nie zabudowali takim badziewiem. :-)
Ale oni takie koszmarki lubią, chyba. :-)
Eee tam, se wzięli jedno miejsce i zarzucili syfem architektonicznym i gra.
Lubiejają take coś i umiejają wyluzować.