Odp: Moje jesienno-zimowe spotkanie z ZD 35-100.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ciężar z E-5-ką nie będzie problemem. Tam jest za co chwycić.
Tak, to prawda - szczególnie z gripem. Chodzi mi o to, że wymiarami i wagą nie nadaje się na to by mieć go podpięty jako swego rodzaju uniwersalny obiektyw w podróży - gdy przyjdzie co do czego, to będzie albo zbyt albo nie wystarczająco wąski. Jak dla mnie to szkło na konkretną robotę.
Poza tym trzeba mieć na niego kawałek konkretnego plecaka - do zwykłej torby foto niekoniecznie się zmieści razem z body, lampą i czymś szerokim.
---------- Post dodany o 21:07 ---------- Poprzedni post był o 21:06 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
banc
W sumie w W-wie to taki jeden ma tego olka. Więc teoretycznie można porównać. Tylko czy uda się w najbliższym czasie spotkać na wspólny teścik to nie wiem.
Jeżeli myślisz o mnie, to jestem za :)
Tylko musiałbym wiedzieć sporo wcześniej - ostatnimi czasy prowadzę mocno koczowniczy tryb życia :(
faktycznie szkło daje świetny obrazek, fajny test apz
Ciekawy test i ekstra zdjęcia - zwłaszcza te nocne
Odp: Moje jesienno-zimowe spotkanie z ZD 30-100.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Nie tak dawno gościł w ramach u mnie Olytest-u kultowy obiektyw ZD 35-100./.../ apz
Naprawdę qpa dobrej roboty Panie Andrzej, mam nadzieję że będzie wielu naśladowców Testerów.
Odp: Moje jesienno-zimowe spotkanie z ZD 30-100.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Naprawdę qpa dobrej roboty Panie Andrzej, mam nadzieję że będzie wielu naśladowców Testerów.
Jak ktoś chce któreś RAW-y proszę o informację, chętnie wystawię, ale wszystkie to chyba będzie przesada...
Fotki bajkowe,az miło popatrzec.:grin: