Nie przedstawia nic... ot stoi sobie szklanka i nic więcej.
Wersja do druku
Nie przedstawia nic... ot stoi sobie szklanka i nic więcej.
Ej no weź, to nie byle szklanka tylko szklanka Hoha-Holi - taka Chiquita wśród szklanek :razz:
OK, just kidding.
Tak bajdełejem ta plastelina to plastelina okalająca teren byłej ambasady Rosji. Ale faktycznie, ponieważ mnie trochę poniosło, to w ramach podniecenia zajefajnie rozmytym tłem przy F:2.0 nie zauważyłem, że mi oprócz tego rozmyło także pierwszy plan. Następnym razem będzie lepiej. Te lo promesso.
Człowiek się uczy na błędach, więc może jakąś naukę wyciągnę ;) (chociaż podobno człowiek się uczy na cudzych błędach, bo w swoim życiu ma za mało czasu, żeby samemu popełnić wszystkie).
:)
w butelce brakuje trochę głębi, to znaczy nie cały obiekt mieści się w ostrości.
Pozostałe dwie fotki mogły nie powstać w ogóle, bo są trochę o niczym.
ale nie przejmuj się wrzucaj dalej.
Ćwiczenie czyni mistrza.
Spróbuj BW
Krótka seria fotek "okołorajdowych" z Subaru Poland Rally. Zdaję sobie sprawę, że np. fotki jadących samochodów technicznie mają niedoróbki, aczkolwiek czasami ciężko było znaleźć jakieś sensowne ustawienie, tak aby chwycić obiekt, zmieścić cały w kadrze i to bez przeszkadzajek typu kibice, taśmy zabezpieczające, barierki...
Ale spróbujmy... ;)
przed rajdem...
Do zawieszenia oka ;)
na strefie serwisowej
Trochę rajdowo:
A jeśli chodzi o tą fotkę, zdaję sobie sprawę, że jest fatalna. Wrzucona bardziej jako ciekawostka. Po urwaniu koła kontynuowanie prologu i wjazd do Park Fermé na trzech ;)
Edit: hmmm, coś nie działa linkowanie z galerii... :?
Reporterskie wychodzą Tobie znacznie lepiej niż "martwa natura" :)
Jak dla mnie są jak najbardziej ok - szczególnie zbliżenia na detale samochodów.
Tak 3maj :)
Tak naprawdę to mój pierwszy raz ;) na rajdzie a i to niestety w charakterze pracownika niż kibica, więc czasu na strzelanie było mało. I nie do końca jestem pewien, czy można by to nazwać reporterką, ale dzięki za miłe słowa. A, no i niebagatelne znaczenie przy ujęciach takich jak to z ochroniarzem ma fakt zakupienia 40-150 :razz: bo niestety przy krótkim kicie raczej większości zdjęć bym się zrobić nie odważył... :mrgreen:
raven66, 12, 15 zbyt centralnie. 17 ucięta pani z prawej, a pani z lewej ma luz za plecami ;)