Kolejne
11)
Chciał połowić, ale nie dał rady wyjść z samochodu ;)
12)
13)
14)
Pozdro
Wersja do druku
Kolejne
11)
Chciał połowić, ale nie dał rady wyjść z samochodu ;)
12)
13)
14)
Pozdro
Pomysl o polarze, podbijajac kontrast swietnie wyciagnalby chmurki oraz detale z brzegowej linii lasu, np. fotki nr 2, 3, 5.
Zdjecia ogolnie bardzo dobre w odbiorze. Sielski krajobraz i mowiac szczerze to bardziej skupialem sie na odbiorze anizeli analizie. Krajobrazy piekne. Spokoj. Cisza.
I nareszcie nie leci w bok :)
Witam
Kilogramowy karpik na holu:
15)
16)
17)
18)
16 - lepszy bylby pionowy kadr z pominięciem zacienionego drzewa z prawej...
17 - lepsza gdyby brakowalo gałęzi po lewej i prawej strony
18 - podoba mi sie
Witajcie
19)
15) Trudno na czyms skupic uwage. Nie wiadomo czy glownym motywem maja byc wedkarze czy piekny widok. W efekcie nastapila u mnie dekoncentracja. Kompletnie nie wiem co chciales przekazac.
16) Byloby bardzo dobre gdyby znow nie... krzywy kadr.
17) Fajne, ale jak wspomnial kisi galezie rozpraszaja znow uwage.
18) Dobre! Widac, ze glowna mysla bylo zaprezentowanie szczegolnosci miejsca.
19) Zaledwie poprawne. Fajne kolorki gory, ale dol przepalony.
Witam
Co do 15-stki - należą sie wyjaśnienia - nie jest to zdjęcie do oceny - bardziej jako "ciekawostka" - trafić na wędkarza wyciągającego akurat karpia, nie jest łatwe - kiedy zauważyłem akcję - byłem pod słońce, do tego założony cokin (podróba) szara połówka, jak podbiegłem z dobrej strony, było już "po zawodach" ;) - udało mi się zrobić dwie fotki - w tym druga - AF poszedł na krzaki i zdjęcie do kosza. 3 krotny zoom także nie daje dużego pola manewru, cieszę się, że uchwyciłem chociaż to :)
19-stka - przepalenia - nie uważam tak, ale mogę się mylić, pomijając je czy fotka jest tak zła - mnie urzekło to miejsce - ale ja po prostu lubię wodę...
Pzdr
Jak dla mnie byłoby nawet bardzo fajne gdyby nie widoczne dno w dolnej części fotki.