Żeby wiedziec kiedy było zdjęcie zrobione :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Snoopy_jb
Wersja do druku
Żeby wiedziec kiedy było zdjęcie zrobione :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Snoopy_jb
hej no ;) nie robie sobie jaj... niektorzy maja naprawde problem z tym jezykiem a wy tu sobie Hydepark robicie ;)
anuszka az mam ochote wcisnac guzik https://forum.olympusclub.pl/templat...sh/pomogla.gif
Spokojnie... niedługo wszystkie nowe gadżety będą miały polskie menu. Polska rośnie w siłę a ludziom żyje się dostatniej :shock:
Hmm, a co potwierdza?Cytat:
Zamieszczone przez anuszka
oraz nowe modele opublikowane w styczniu i marcu 2007, ponadto wszystkie kolejne, jakie powstaną) z przeznaczeniem na rynek europejski posiadają standardowo, jako jeden z języków do wyboru, język polski.
czy to:
Obecnie wszystkie modele Olków wyprodukowane od sierpnia 2006 (czyli powinny posiadać język polski)
Nie bardzo rozumiem..
IMO E-330 jest z około lutego 2007r...
PS, macie rację, polski nie jest niezbędny.Ale skoro byłaby mozliwość-zawsze to sympatyczniej się czyta literki z ogonkami;-)
???Cytat:
Zamieszczone przez Wektor
Oj, cos chyba zacial Ci sie zegarek z datownikiem ;) , luty 2007 to byl juz poczatek konca E-330, chodzi o date wprowadzenia sprzetu na polski rynek, a nie date zakupu :DCytat:
Zamieszczone przez Wektor
A co do ogonkow ... ma go moja kroliczka i bardzo sympatycznie wyglada ;) :D :D :D
pozdrawiam
No tak, luty, ale 2006 :oops:
Witam. Czy w OLYMPUSIE FE 240, MJU 760 I MJU 780 są polskie menu? Nie zawsze aparatem posługuje się dorosła osoba znająca np. j. angielski. Pozdrawiam
Chyba we wszystkich olkach jest... w fe-230/240 na 100%
Niestety, tak jak mnie poinformowano, tak jest:E-330 nie ma Pliterek :cry:
Mam swój magiczny zestaw 2kitowy prosto z Niemiec.Poza zachodnimi językami jest rosyjski, jego mać :evil: