Bardzo fajne fotografie w plenerze.
Wersja do druku
Bardzo fajne fotografie w plenerze.
niezłe 4,6i 7
Modelka extra :)
pozdrowienia
Moozg,
Obejrzałem powtórnie Twoje portrety i jeszcze bardziej mi się podobają. Tyle elementów, które zwykle są bardzo trudne do zharmonizowania, u Ciebie zagrało w sposób zupełnie naturalny, swobodny. Każda fotka, to inny utworek. Bardzo, bardzo obiecujące. Wielkie uznanie ode mnie. Jeszcze dodam, ze pieknie widzisz światło. Co potrzeba więcej? -Tylko praca i praca.
Pzdr,TJ
dzieki za pozytywne slowa, zwlaszcza Tobie Tadeuszu!
racja, swiatlo dosyc ostre i niestety na ubiorze przepalenia sie pojawialy...
moze ktos jeszcze sie wypowie, dziwnie czuje sie bez slow krytyki ;)
a chce wiedziec na co zwrocic uwage przy kolejnych plenerowych sesjach bo takie niebawem sie zapowiadaja :)
Foty swietne. Nic dodac nic ująć. Czym doswietlales: blendą czy lampą ?
dzieki!
blenda domowej roboty :)
Nie znam sie na portrecie, ale moim zdaniem, jesli chodzi o plener, to musisz uwazac na ostre swiatlo i tlo. Kilka Twoich portretow w plenerze jest calkiem neizlych pod wzgledem pozy modelki, ale wadzi zbyt ostre swiatlo, przepalenia lub cos w tle. Staraj sie unikac godzin typu 12-13 kiedy jest naiostrzejsze slonce. Pewnie dobrze jest, gdy jest troche chmurek na niebie. Uwazaj, by w tle nie bylo niepotrzebnych rzeczy, jakiejs przyciagajacej uwage galazki, czarnego okna itp.Cytat:
Zamieszczone przez moozg
Powodzenia!
dzieki Suchar za wskazowki...
z tymi godzinami tu juz tak jest ze nie zawsze kazdemu pasuje :/
wczoraj mialem maly plenerek zdjecia robilem glownie na sloneczku
ale tez i w zacienionych miejscach i takie fotki w B&W prezentuje ponizej:
AGNIESZKA
A1
A2
A3
A4
czekam na opinie i ewentulna krytyke :)
pozdrawiam
nikt nie komentuje... moze przynajmniej ktos oglada????
no nic tak czy siak wrzucam naswiezsze zdjecia
Justyna i Paulina:
J1
J2
J3
J4
J5
P1
Ostatnia seria bardzo fajna - optymistyczna i wiosenna. Ze wszystkich jak do tej pory najbardziej podoba mi się J7 - to z gołąbkiem...