-
Ja bym powiedział, że jest raczej oryginalne. Prostota i gra światła i cieni przykuwa uwagę.
A to już duży atut. Nie mniej trzeba mieć odpowiedni nastrój aby to odebrać.
ta fotka zmusza do refleksji...
Podoba mi się :)
to fotki 3, bo 1 i 2 mi nie leżą. Z czasem będzie lepiej ;)
-
Ciekawe spojrzenie masz :) Fotka numer 1 nie podoba mi się w 2 poprawiłbym kontrasty może lepiej by wyszło a 3 taka niby pomysł jest ale tak nie do końca do mnie przemawia :) Ale idziesz w dobrą stronę jak jesteś dopiero początkującym jeśli dobrze zrozumiałem czytając twój wstęp :) Ja na początku to gorsze foty chyba robiłem chociaż to też tak nie można porównywać :) W każdym bądź razie rób więcej fotek a na pewno z czasem będą coraz lepsze ;) Pozdrawiam
-
3. bardzo mi sie podoba. Tak malo i tak duzo. To zdjecie jest tak proste, a jak interesujace. Jak niewiele trzeba, by zrobic bardzo ciekawe zdjecie. Trzeba tylko miec byste oczy, ktore ty masz. Bardzo przyjemnie mi sie to oglada.
djus: czy moglbys uzywac przecinkow? Nie chce byc zlosliwy, w zadnym wypadku, tylko nie najlepiej sie czyta twoja wypowiedz bez interpunkcji. Pozdrawiam
-
3 - bardzo fajna. Jestem ZA.
-
A ja uważam iż jeśli lubisz takie przepalenia, rób tak dalej, zresztą to przepalenie dla mnie to poprostu high key i tyle.
-
zibi1303, djus, suchar, kisi, kali999 - dzięki za wypowiedzi.
Ciesze się, że 3. przypadła do gustu.
Co do przepaleń to narazie z nich nie zrezygnuje, ale jak juz wcześniej napisał johan... spróbuje zaprzyjaźnić się z ciemnością ;)
-
Pomijam drobne szczegóły techniczne. Ten rodzaj zabawy z fotografią bardzo mi odpowiada. Ten typ patrzenia na rzeczywistość. Z ciekawością czekam na kolejne Twe zdjęcia.