witam
w fotografii jestem raczej beginner... no ale powoli do przodu
na (oby dobry) początek coś takiego
witam
w fotografii jestem raczej beginner... no ale powoli do przodu
na (oby dobry) początek coś takiego
ciekawy pomysl jednak swiatlo mi to niezbyt pasuje... takie walniete lampa
ale za to avatarek jest wypas szczegolnie ten znaczek po prawej![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Przepał psuje całe zdjęcie![]()
no ogolnie to fota robiona była bez lampy... przepał powstał od PSucia... mimo wszystko jakos z tym przepaleniem mi sie ta fota widzi najlepiej... no coz... moje krzywe oko widzialo to inaczej
he he... dziękiZamieszczone przez Jeronimo
![]()
kolejna fotka
2. wiatrak
![]()
Byc moze taki masz styl, ale dla mnie troche za bardzo zPSuty
...był Olek jest A6000
Pomysły fajne, gorzej z wykonaniem, albo obróbką.
Oba zdjęcia jakby z przepałem, lub zbytnio rozjaśniane w programach graficznych.
Nie bój się ciemności![]()
pozdrawiam
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Nie byloby zle, gdyby nie te przepalone miejsca. Za duzo tego jest. Wlasciwie cale niebo jest przepalone. Widac tez mocno szum na wiatraku, co jest pewnie czesciowo efektem przerobki. johan ma racje, nie boj sie ciemnosci. Srednie to zdjecie. Pierwsze bylo lepsze, byl pomysl, a tu jest go zdecydowanie mniej.
pzdr i zycze udanych fotek![]()
Do uwag przedpiszców dodam sugestię, byś nie farbował zdjęć B&W. Jeśli już musisz to proponuję sepię, ale porządnie zrobioną.
johan, suchar, Rafał Czarny - dzięki za wskazówki
co do przepałów to sęk w tym, że mi się one ogólnie podobają.
tak czy inaczej postaram się wdrożyć powyższe rady w życie![]()
a teraz tak troche nieśmiało jeszcze jedno zdjęcie.. moze banalne, ale ja je lubie
(nietknięte PSem)
3.
![]()