Wujek Maro,
W sprawie ostatniego zdjęcia napisałem powyżej w poście z godz 13:46. Tak wyglądają bilboardy o szarym świcie.
Zibi,
To jest Wrzeszcz. Ostatnie zdjęcie przedstawia ścianę centrum handlowego Manhattan.
Pzdr, TJ
Wersja do druku
Wujek Maro,
W sprawie ostatniego zdjęcia napisałem powyżej w poście z godz 13:46. Tak wyglądają bilboardy o szarym świcie.
Zibi,
To jest Wrzeszcz. Ostatnie zdjęcie przedstawia ścianę centrum handlowego Manhattan.
Pzdr, TJ
No właśnie poznałem :). Przez wiele lat tamtędy chodziłem na PG i potem do pracy :).Cytat:
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
PS
Nie wiedziałem, że jesteś z 3-miasta :)
Zibi,
Witam, te same chodniki szlifowaliśmy.
Pzdr, TJ
wg. mnie swietne!!!!Naprawdę widac mrozny poranek.Gratulacje.Zazdroszę Ci ze przy uzyciu tak oszczednych srodków udało Ci się oddac ten poranny klimat
Chyba tak ;) Choć to dawne dzieje..... ;) to jeszcze paru znajomych tam się turlaCytat:
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Ja miałam w swojej karierze trzy różne miejsca pracy na skrzyżowaniu Jaśkowej i Grunwaldzkiej. :D
Chyba nie w tym pubie na rogu ?? :)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Ja rozumiem. Chodziło mi tylko o to, że to zdjęcie, w odróżnieniu od pozostałych, nie oddaje już takiej atmosfery.Cytat:
Zamieszczone przez WUJEK MARO
Pozdrawiam
nr 2 przyciąga - zimno, sennie, spokojnie...
ostatnia mi nie pasuje do całości...
Na ostatniej fotce chcialem pokazac swit posrednio. Swiadcza o nim swiatla na dole -oswietlone wystawy oraz ogolna szarosc elewacji troche przybarwiona porannym chlodem. Chlod i obojetnosc splywa z bilbordow. W pelnym swietle postacie na nich sa entuzjastyczne, zgrabne, urodziwe, a o zimnym poranku sa sztuczne, jak dziecinne naklejanki, lodowate, zimnokrwiste, sztampowe, odhumanizowane, nachalnie wlazace na widok, burzace poranny spokoj.
Pzdr, TJ