-
Pierwsza i trzecia bardzo mi sie podobaja. Bardzo fajna kolorystyka i przyjemne kadry. Mimo roznorodnosci barw zdjecia nie sa krzykliwe, dzieki temu sa jeszcze milsze w odbiorze.
Na drugim zdjeciu chyba ostro slonce przyswiecilo i to juz wplywa na odbior, przynajmniej w moim przypadku. Poza tym jednak tez przyjemne.
-
Super fotki :) Super modelka i ogólnie przygotowanie sesji :)
-
ciekawa stylizacja... (sam robiles?) no i przepiekna modelka, o fajnych rysach no i wogle wogle... zakochalem sie :oops:
pozdrawiam modelke :mrgreen:
/EDIT
no dobra i fotografa tesh hhihi ;)
-
A to mamy jesienne zakochanie, zdiecia bardzo fajne
-
RobertW3D: niestety tylko 40-150
jeronimo: koncepcja przygotowania sesji - to za sprawa modelki. ma dziewczyna pojecie i wyczucie smaku, nie wiem tylko w jakim stopniu potrafilem to dobrze sfotografowac.
4. "Jajks"
Czy mozna robic takie rzeczy pod slonce?? tak, zeby wlasciwosci fizyczne optyki lecialy po samej bandzie?? (patrz nastepny obrazek):
5. "Pod słońce"
-
-
Fajne, fajne, a pod słońce całkiem przyjemne w odbiorze, wyszła "prawie" sepia. Na pierwszym ciąłbym zdecydowanie bardziej z prawej, :D taka "górka" się robi. No ale wtedy ramię za bardzo by raziło. No sam nie wiem. Powtórz sesję :mrgreen:
-
No i Jeronimo zalatwiony :mrgreen:
Pod slonce bardzo mi sie podoba. Fajnie to wyszlo.
-
Hohoho - zdjęcia pikniutkie jakby to powiedzieli górale :-) ))) Jedno lepsze od drugiego - zależy jak na nie spojrzeć :D Ale chyba "pod słońce" bardziej mi odpowiada :)
Wyostrzałeś je trochę? Wiem z doświadczenia, że 40-150 jest dość ostry ... ale żeby taka żyleta? Nonono :)
Jeronimo - jak się trzymasz? Już wydębiłeś od dka jej numer telefonu? :D
-
dka,
Nie napisze o zdjeciach, lecz o modelce.
Pozuje doskonale, niemal odgaduje mysli fotografa. Urode ma uniwersalną, fotogeniczną i (to jest moje osobiste odczucie) taką słowiańską, naszą. Twoje fotki pokazują, ze dobrze się czuje w wielu tematach - moze byc zarowno ozdobą reportażu z Biskupina, piekną pasterka w kwiatach, jak i obiektem naszych pokus.
Pzdr, TJ