tak na szybko wstawiam proszac o komentarze
1. "Lesna"
tak na szybko wstawiam proszac o komentarze
1. "Lesna"
Bardzo ładna fotka z pięknym tłem. Ciekawa modelka. Akcesoria jakie niesie wskazują na jakieś związki z Indianami. Nawet Twoje ramki tu pasują. Podoba mi sie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Kurde jako dziecko oglądałem tyle westernów i nie pamiętam, żeby Indianki malowały paznokcieZamieszczone przez Piotr Grześ
![]()
Może to było w czasach, kiedy filmy były tylko w B&W.![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
ano slicna dziewczyna
gdyby nie te paznokcie na ktore zwrocilem uwage czytajac komentarze to napisalbym ze bardzo mi sie podobaTeraz pozostaje mi tylko napisac ze podoba mi sie :>
Piekna naturalna dziewczyna (IMHO ma cos w sobie), rewelacyjnie mi pasuje do takiej stylizacji, w tle kreta droga, I like it![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
ze niby pogarda dla fotografowania kobiet z malowanymi paznokciami?? hm..
w miedzy czasie pokaze jeszcze jedno zdjecie. oczywiscie czekam na kazde slowo komentarza.
2. "Wypatrująca"
3. "Rozdmuchująca"
Powiem tak - ładne, zdjęcia, ładna dziewczyna i te niezwykłe kolorki olympusowe
Kadry bardzo ładnie wyszły, GO też - nie mam tutaj nic do zarzucenia (BTW - czym robiłeś - 50ką?)
Najbardziej podoba mi się 2 i 3. Ale jedynka też jest spoko
A te czerwone paznokcie .. coż ... zawsze można powiedzieć, że to nie lakier tylko krew![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
tak - piecdziesiatka. sto piecdziesiatka
ale co jest nie tak z tymi paznokciami? ze nie pasuja do ubioru? czy moze cos mnie ominelo, jak byly jakies ustalenia??
Nie, ustaleń żadnych nie było ... ot po prostu bardziej naturalnie by wyglądała bez pomalowanych i tyleZamieszczone przez dka
150F2?Czy 40-150 ? Bo wyglądają jak żyleta
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....