-
fl odpada bo błyska na wprost co tworzy ogromne odbicia od naczynia szklanego, co do halogenów, pewnie sporej mocy by musiały być.
Jak się dobrze tym fotkom przyjrzysz to nie są idealnie ostre, a ja lubię żyletki :)
A co do chlapania, aparat nie aż tak bardzo, bo jest ok, metra od naczynia, ale mieszkanie tak :)
-
przyjemnie sie patrzy na fotki, szkoda ze do takich fotek trzeba sie juz przylozyc i mmiec odpowiednie warunki, sam bym poprobowal
-
luc4s a nie możesz fl odbić od blendy?
-
teoretycznie mogę, ale nie da to dobrych reultatów, bo nie będę i tak miał czym oświetlić tła.
-
to oswietl je światłem zastanym :)
-
ZA dużo z tym wszystkim zabawy, a na dodatek nie mam halogenów i po zakupie lamp studyjnych z kasa też cienko więc sobie odpuszcze.
-
Widzę zestaw studyjny już w akcji. Lampa z SB czy parasolką? Lampy wyzwalane z gniazda synchro? Fajne zdjęcia wyszły, na zamówienie czy w ramamch testów mini studia.
-
-
Przepraszam luc4s ale jakoś ta fotka nie przypadła mi do gustu. Ładne, czyste ale to nie to. Patrząc na to zdjęcie powinno chcieć mi się zjeść te owoce. Tu niestety tak nie jest.
Zdjęcia "wodne" zdecydowanie są dla mnie The Best!!
ps. BTW Twoje studio zdecydowanie działa :wink:
-
te kiwi jakos malo soczyscie wyszly...