J mialem tak jak kupilem dla kolegi a stanach karte 256 do olka.Karta przestala funkcjonwoac po ok 2 tygodniach. Z tym ze to byla karta olympusa.Sprzedawca karte wymienil.
Wersja do druku
J mialem tak jak kupilem dla kolegi a stanach karte 256 do olka.Karta przestala funkcjonwoac po ok 2 tygodniach. Z tym ze to byla karta olympusa.Sprzedawca karte wymienil.
Elite Pro 1GB i E 1 chodzi bez najmniejszych kłopotów od stycznia 2005. Również 256 tej firmy daje sobie radę.
Jak widać z wcześniejszych wypowiedzi, problemy raczej występują na kartach 512, a i to nie na wszystkich. Trochę mnie to uspokoiło, ponieważ od 2 m-cy używam 1GB i przestroga w temacie zaniepokoiła mnie.
Na wszelki wypadek następną kupię innej firmy.
Bardzo chwalone są karty San Disca Ultra2.Sam miałem kiedyś taką w Canonie.Nie było żadnych problemów.Nie twierdzę że Kingston jest do niczego,ale słyszy się tu i ówdzie o problemach.A przy okazji to wczoraj zawiesił się aparat.Pomogło dopiero wyjęcie baterii.Nie wiem czy wiazać to z kartą??????Myślę że nie/nie można aż tak nasiadać na Kingstona/Kurcze fajny ten E1,chcę mu jeszcze zrobić aktualizację oprogramowania.Sory jak kogoś zdenerwuję, ale Canon nie robił takich numerów...Hmm...trochę dziwaczny sprzęt ten E1.Ale kurcze fajny on jest...
Dokładnie...Cytat:
Zamieszczone przez ghost4
Używam dwóch od 1,5 roku i nigdy nie miałem problemu.
nie specjalnie rozumiem o co chodzi - to fajny czy nie?Cytat:
Zamieszczone przez anwas
Coś mi to przypomina - jestem za a nawet przeciw!
Ja mam 1GB HS i dziala bez problemow (4 mies.).
Proponuje zeby kazdy komu przestanie dzialac karta wyslal tutaj numer seryjny karty, byc moze jest jakas "trzepnieta" seria ktora trafila do Polski.
ARANEK napisał:nie specjalnie rozumiem o co chodzi - to fajny czy nie?
Bardzo fajny!Nigdy nie miałem aparatu o takiej ergonomii.Tylko dziwaczne numery robi.Może powinienem się przyzwyczaić.