Kordek:
w sklepie boją się że coś spierdzielisz i dlatego Ci głupot naopowiadali.
z 1.0 musisz najpierw zapodać do 1.1 a dopiero potem do 1.4 - z tego co wyczytałem.
Wersja do druku
Kordek:
w sklepie boją się że coś spierdzielisz i dlatego Ci głupot naopowiadali.
z 1.0 musisz najpierw zapodać do 1.1 a dopiero potem do 1.4 - z tego co wyczytałem.
Napisałem do Olympusa i mi potwierdzili że nie strace gwarancji. Wgrałem firmware 1.3 od razu z 1.0. Z tego co ja zrozumiałem to ten program co się ściąga firmware ma być w wersji 1.1. Mam Olympus Master 1.1. Dzięki za powiedzenie że nie strace gwarancji bo bym jeszcze 2 lata czekał :!:
Napisałem do Olympusa i mi potwierdzili że nie strace gwarancji. Wgrałem firmware 1.3 od razu z 1.0. Z tego co ja zrozumiałem to ten program co się ściąga firmware ma być w wersji 1.1. Mam Olympus Master 1.1. Dzięki za powiedzenie że nie strace gwarancji bo bym jeszcze 2 lata czekał :!:
Zgadza się trzeba mieć wersję Master wyższą niż 1.0. Przy wersji 1.0 wyskakiwał mi krytyczny błącz w czasie kontaktu z sererwm. Po wgraniu Upgrade'u do wersji 1.21, frimware do aparatu wgrał się już bez problemu.
jakiego masz Olka E1? czy E300? (wrzuc najlepiej w sygnaturke)
na stronie pisze takie cos
Click here!
* You need to upgrade your software to version.1.1 or later previously.
i jest to tylko pod E1 a pod E300 nie ma...
No mam Olympusa E-300. Też mi błąd wyskoczył w Olympus Master i mi go zamkło ale na szczęście firmware się wgrało.
jaki blad? z jakiego softu na jaki chciales? bo ja jeszcze mam 1.0 i przymierzam sie do update... no ale musze najpierw naladowac porzadnie akumulator ;-)
No ściągło z serwera ten firmware i w aparacie zaczeło go instalować i w trakcie instalowania w programie Olympus Master ver. 1.1 wyskoczył błąd i okienko zamknij, ale czekałem i czekałem :D i wyskoczyło w aparacie że OK (wgrało). Wcisnąłem klawisz zamkij w programie i mi go zamkło. Wyłączyłem aparat i sprawdziłem firmware jest 1.3.
z 1.1 -> 1.3? czy jak....
Z 1.0 do 1.3. A akumulator wystarczy że masz dwie zielone kreski. Ja swojego już miesiąc nie ładowałem i wystarczyło.