Pozdrawiam
Robert
Do e300 oczywiście.
Pozdrawiam
Robert
oo thx za info.. ja nadal jade na starymczas zmienic...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Też mnie kusi żeby zmienić, mam 1.0 ale w sklepie powiedzieli że strace gwarancje.
Zazdrościliśmy Minolcie stabilizacji?! To mamy anti shock. Oczywiście wiadmomo, że chodzi o uniknięcie poruszenia aparatu podczas klapnięcia lustra czyli jego wstępne podniesienie a nie o prawdziwą AS... ale szkodaMożna to wykorzystać jako zwykły samowyzwalacz. Przybyła także opcja "shading comp." i "release prioryty S" oraz release prioryty C" Nie bardzo rozumię o co chodzi w tych opcjach. Może ktoś coś znalazł na ten temat?
Przy zmianie firmwaru udostępnionego przez producenta i pobranemu poprzez zarejestrowane oprogramowanie sygnowane z aparatem??? Nie wierzę!!! To byłaby paranoja.Zamieszczone przez Kordek
To nie sklep daje gwarnację a Olympus. Ja wgrywałem nowy soft, później wysyłałem aparat na serwis i nikt nic nie mówił. Za pomocą aplikacji możesz wgrać i nie stracisz gwarancji.
E-300, 350D
Spokojnie możesz uaktualnić - nie ma podstaw prawnych do utraty gwarancji.
Pozdrawiam
Robert
Myślicie że nie strace gwarancji? No można by było jeszcze do olympusa napisać.
A tak przy okazji, duża jest różnica przy firmware 1.0 a 1.3?
nie stracisz, bo juz kazdy z nas by jej nie mial.
Smialo mozesz upgerjdowac firmare
jesli bys mial Canon`a 300D i wgrywal nie orginalny ruski firmware to wtedy traci sie gwarancje
jesli sie wgrywa firmware dostarczany przez producenta nie traci sie gwarancji