Alez pieknie tam jest :!:
Wersja do druku
Alez pieknie tam jest :!:
To nie moje Bieszczady :lol: byłem raz w tych górkach, dlatego pomyłka :wink:, ze Śniezki podobny widok jest.Cytat:
Zamieszczone przez nib
Wreszcie ktoś zawitał w moje okolice! :!:
@kerry... naraziłes sie na naganę!!! ;)
Jesli tak wyglądają Twoje okolice to gdzie sa fotki ?!?! ;)
A to nie wiesz, że "szewc bez butów chodzi"? Ludziska znad morza przyjeżdżają specjalnie w góry i mówią "wy to macie fajnie, góry tak blisko... Możecie codziennie chodzić na Śnieżkę..." a ja z kolei jeżdzę po kilkaset kilometrów nad morze i dziwię się, że miejscowi nie siedzą cały czas na plaży, mając tak blisko do morza:)))))
Ale może faktyczne coś wrzucę? Tylko niestety nie jestem "fotografikiem-magikiem-artystą" tylko "uwieczniaczem chwil", więc często wartość artystyczna moich fotek jest dość dyskusyjna:)
Nie siedzą na plaży? Coś w tym jest. :) Mam pół godziny spacerkiem do morza a jestem tam raptem kilka razy do roku :?:
Pozdrawiam
to chyba wynik "popularnej" choroby pt. "cudze chwalicie a swego nie znacie", no moze nie az tak dosłownie... ;)
Ale siarrrra! Nie mam zdjęć "górskich" robionych Olkiem! Wszystkie były robione Fuji FinePixem 1400Zoom! Widać, że dawno nie byłem w górach...:)
taka plama... ;) no to czas nadrobic... :)