wiatm zamieszczam na razie 1 fotke z mojego ostatniego wypadu w Karkonosze. Co sadzicie o tej fotce?? jak bedzie sie podobala to sprobuje cos dorzucic Pozdrawiam
Zmieniam na img- (A)rturo
wiatm zamieszczam na razie 1 fotke z mojego ostatniego wypadu w Karkonosze. Co sadzicie o tej fotce?? jak bedzie sie podobala to sprobuje cos dorzucic Pozdrawiam
Zmieniam na img- (A)rturo
Widok ze schroniska na Śniezce na strażnice SG?
Chcemy jeszcze!!!!
Też tam byłem w podobnej scenerii, ale niestety kilka lat temu bez cyfrówki.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
hej, jak tytuł postu wskazuje jest to widok ze schroniska Odrodzenie, ktore znajduje się w połowie drogi między Szrenicą a Śnieżką. w niedziele było tam -15 stopni i jakiś metr śniegu minimum. Pozdrawiam
Tez bylam niedawno w gorach, niestety caly czas padal snieg i ze zdjec nici. A Ty miales wiecej szczescia.
Co do zdjecia to kadr pod dziwnym katem... rozumiem, ze chodzilo o obramowanie?![]()
świetny widoczek![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
cos tam jakies plamki zauwazyłem na niebie - miałes obiektyw zachlapany?
Poza tym ok![]()
Szkoda ze odrobinkę nie podciągnąłes kolorkowbyłoby jak z alpejskiego folderu (to nie krytyka)
![]()
Te plamki to pewnie na szybie![]()
Pomysł ciekawy, piękne otoczenie, nic tylko pozazdrościć. Osobiście poszukałbym jeszcze innego kadru, tak żeby bardziej zwrócić uwagę oglądającego zdjęcie na ten dom w oddali.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
te plamki to zabrudzenia na szybie, ponieważ zdjęcia były robione z wnętrza schroniska. pozdrawiamZamieszczone przez qwerty
szkoda ze nie wyszedłes na zewnątrz... parę minut na mrozie nie zaszkodziłoby aparatowi... no ale plamki zawsze mozna jeszcze usunąc w PS-ie![]()
zamieszczam domek ten sam w nieco wiekszym zblizeniu (specjalnie dla no Shadow Kick
http://arturo.serv01.net/olympus/upl...iki/domek2.JPG