1sza seria nie udana. Kadry do niczego. Bydynki i lampy jakoś poucinane że nie wiadomo na co patrzeć no i chyba po zmniejszeniu nie wyostrzone. Druga seria zdecydowanie ciekawsza jakby bardziej przemyślana co ma być na zdjęciu konkretnie.
Wersja do druku
1sza seria nie udana. Kadry do niczego. Bydynki i lampy jakoś poucinane że nie wiadomo na co patrzeć no i chyba po zmniejszeniu nie wyostrzone. Druga seria zdecydowanie ciekawsza jakby bardziej przemyślana co ma być na zdjęciu konkretnie.
Oto następne moje kroki, już nowym sprzętem. Proszę o uwagi.
Architektura to nie obszar moich zainteresowań, ale dwa ostatnie wydają mi się ok.
Na drugim most jakby skręcał, ale to właśnie sprawia, że jest ciekawe.
Na ostatnim nietypowe podejście.
Pozdrawiam
Dlaczego zrobiłem te zdjęcia?
Chciałem sie sprawdzić, czy potrafie wyciągnąć wnioski z tego co inni mi radzą, czy potrafie ująć to co szczegulne w rzeczach, które sa blisko a nie zwracamy na to uwagi.
MZ niedobre pytanie. Idąc krok wcześniej, można spytać, po co kupiłeś aparat ;) Takie pytanie można zadać ARTYŚCIE lub zaawansowanemu fotoamatorowi z zacięciem artystycznym, ale powinno brzmieć- "Co chciałeś pokazać?". Początkujący posiadacz aparatu zawsze odpowie: "Bo mi się spodobało i chciałem to uwiecznić, żeby pokazać innym".
Mało ciekawe i dla mnie coś za niebiesko (może wina mojego monitora) no i chyba ostrość nie bardzo. Pstrykaj dalej. Pozdrawiam
Czy mógłby ktoś wypowiedzieć się natemat ostatnich zdjęć w inny sposób niż alakin, który odpowiada zadając pytanie. Ja poprostu liczę na sesnsowną odpowiedż.
Rób zdjęcia dla siebie, sam je oceniaj, nie przejmuj się gadaniem innych i nie myśl, że nauczysz się robić zdjęcia czytając komentarze na forum. Za trzy lata będziesz się śmiał ze swoich zdjęć, które robisz obecnie, sam zobaczysz. W każdym razie ja się śmieję z tych, które robiłem, kiedy dopiero zaczynałem przygodę z fotografią.
Interesujące jest drugie i trzecie z ostatniej z serii, szczególnie jeśli zestawić je razem.