Jak tylko będzie fajne słoneczko to spokojnie "zatrybi" - nawet jak w serii jedno wyjdzie Ci nieostre, to i tak będziesz miał w czym wybierać...
Pozdrawiam
Wersja do druku
Twoje pierwsze zdjęcie nie jest złe, jest ostre gdzie trzeba, ma dynamikę itp. Czekam na więcej - takie sporty to pewne wyzwanie, ale ciężka praca daje tu zawsze wymierne efekty. Pozdrawiam :)
Witam ponownie i proszę o rady.
z lewej strony zdjecia zostawilbym wiecej miejsca przed konmi to by dalo efekt ich szybkiego poruszania sie i wtedy zdjecie mialo by dynamike,taka jest moja opinia . a co do szkla to mi spoojnie wystarcza 40-150 f3.5 (starsze) i nie nadwyreza portfela.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
- zajrzyj tutaj http://www.fotosearch.com/sc/SUB005/s1045365/ to tylko jedne z wielu przykladow jakie mozna zobaczyc na tym zdjeciu widac ze kon pedzi skas dokas a u ciebie one raczej zamarzly ,powodzenia.
Ja odnioslem wrazenie że ten pierwszy koń, jak sie dokładnie przyjrzeć to podskakuje w miejscu :)
Drugi przestraszony ucieka ze zdjecia.
Uważam jednak ze jesteś bliżej niz dalej by wszystko było jak należy :)
kłusak , całkiem fajnie, choć brak powietrza przed koniem. Przyciąć bardziej z góry i z prawej. Szkoda że koń taki ciemny, ... :) upoluj gniadosza :P
Fajne to drugie :)
Proponuję, choć wiem, że to ciężko zgrać - konie i światło - żeby spróbować przy lepszej pogodzie, gdy niebo nie będzie biało-mleczną plamą, będzie o wiele ładniej :)