Ludzie z dachu przystanku zapewne oglądają jakis mecz.
W mim mieście widziałem w dzieciństwie podobny obrazek.
Też czekałem na odpowiedź autora fotki w tej kwestii ale są następne fotki a pytanie poszlo w las... :roll:
Wersja do druku
Ludzie z dachu przystanku zapewne oglądają jakis mecz.
W mim mieście widziałem w dzieciństwie podobny obrazek.
Też czekałem na odpowiedź autora fotki w tej kwestii ale są następne fotki a pytanie poszlo w las... :roll:
Odpowiedż na pytanie przecież padła! Jest na samym dole w przedostatnim pościa autora (pod zdjeciem pana z brzuchem) :)
Pan z brzuchem rządzi! Jeszcze przydałby się przymocowany do slipów telefon komórkowy z antenką bo i takie cuda na plaży widywałem :D
„Pan z brzuchem” to pierwsze „z brzegu” zdjęcie oznajmiające, będące ilustracją mojego powrotu na Forum z wakacji. Uchwyciłem co prawda jeszcze jednego a w zasadzie dwóch Panów z brzuchami. Ale w obu przypadkach mam wątpliwości czy powinienem te zdjęcia publikować bo umieszczenie zdjęć na Forum to publikacja. Zawsze jeśli ogarniają mnie wątpliwości to zdjęcia czekają „w szufladzie” Zresztą coś mi się zdaje, że jedno z nich nie miałoby wielkich szans na pozostanie zbyt długo w wątku i zostałoby i tak usunięte.
Zresztą dajmy szansę Paniom. Mam ich też parę.
Tytuł zdjęcia to: Mężczyzna odpoczywający przy szklance wody.
Hey, poproś fotomic'a o zmianę "Moje... na "Sergiuszone... - pomoże to we właściwej identyfikacji autora bez obciążania privprocka
ad rem: tytuł nie oddaje - może zmienisz?
Tytuł świetny, nie zmieniaj! :lol:
Trudno tego mężczyznę wypatrzeć :roll:
Fajne, gdyby nie tytuł to bym go nie dojrzał i myślałbym, że to jest "Gruba kobieta przy donicach z kwiatami" :-P
To zdjęcie w kolorze też mi lepiej pasuje. Czerwona cegła budynku gra z zielenią tych liści w donicach. Ale teraz jakaś moda nastała na biel z czernią a jak wiadomo pod prąd wiosłować ciężko.