Każde na swój sposób ciekawe, myślę że kwestia dopracowania szczegółów (palce, uśmieszki, etc) przyjdzie z czasem - kto nie próbuje ten się nie nauczy.
Moje typy to 1 i 3.
Brawa za odwagę!
Wersja do druku
Każde na swój sposób ciekawe, myślę że kwestia dopracowania szczegółów (palce, uśmieszki, etc) przyjdzie z czasem - kto nie próbuje ten się nie nauczy.
Moje typy to 1 i 3.
Brawa za odwagę!
IMHO 2 jest świetna :grin: Pozostałe też są przyzwoite... Na 1 faktycznie widać koniuszki palców, ale powiem, że trudno to zauważyć w ierwszej chwili :wink: 3... Troszkę przycięty prawy łokieć... No i ja bym jednak dał rakietę tenisową :)
A w 4 faktycznie szum... Ale bez tego - przyciąłbym dół, ale tak żeby nie "uszkodzić" piersi :wink:
Sweet, to Ty jesteś na tych fotkach? :grin:
brawa dla Sweet za odwagę, ale ja bym trzech ostatnich zdjęć nie pokazał światu:
1. najlepsze z zestawu, ale coś nie tak z obróbką. ostrzyłaś przed zmniejszeniem?
2. ciemna noga i ręka, ciemna twarz, biała pierś i plama na nosie, fuj.
3. kompletny bałagan. o ssso chozzi?
4. kto Twojej modelce podbił oko? na jaką chorobę skórną zapadła?
nie podoba mi się. ale ważne, ze kolegom się podoba :D
Peniek242 :
Ja sie z bizuterią nie rozstaje ..hy..ale dla dobra sztuki nastepnym razem o i le bedzie zdejme :)
a co to piersi..no hy.. przeciez sobie jej na szyji nie uwiesze.. taki juz ich urok :roll:
herbie_mp : jakbym miala tenisową to bym dałą.. ale nie dysponuje takową:)
tak, ja jestem na zdjeciach :) taka autosesja:)
dinx6:
1) ostrzylam ale po zmniejszeniu ^^
2) jeju.. gdybym chciala miec idealną fakture skory to bym tej sepii tak nie nasycala..tu piers miala przyciągac.. ale moze byc tak ze mi nie wyszło, zdaza sie nawet najlepszym
3) bałagan.. ?
4)no 4 jest definitywnie najsłabsza to sama wiem.
i jeszcze jedno.. kazde zdanie sie dla mnie liczy .. zarowno pozytywne jak i negatywne opinie
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
moze dodam jeszcze takie?
Ostatnia fotka jest bardzo seksowna, nie da się ukryć.
Od strony technicznej też nie będę się czepiał, mnie się podoba :)
Już chciałem napisać, że podoba mi się modelka. A tu okazało się, że to autoakty. Więc nie piszę, żeby nie wyszło podlizywactwo. :wink:
Ostatnie IMHO bardzo fajne. Poprzednie też oglądnąłem z przyjemnością.
Ładne ... to prawda ...
Jedynie odwraca wzrok biżuteria ...
No i ciekawy jestem jakby to wyglądało w BW :wink:
Pozdraiwam
5 świetna. Obóbka fotki bardzo mi odpowiada, właśnie w ciemniejsze tonacje. Wtedy też te szumy widoczne przy jasnej tonacji nie niszczą zdjęcia. Mi taki sposób bardzo odpowiada. Sam kadr bardzo fajny, ciasny i to spojrzenie...
Masz ciekawe podejście do fotografii (wszedłem w podany link i co nieco obejrzałem i poczytałem).
Za ostatnie też daję 5 - bardzo dobre! Świetna poza, wyraz twarzy, tonacja, treść. :grin: