Po długiej przerwie wrzucam przyciętą wersję zdjęcia, które umieściłem dzisiaj w galerii. Zgodnie z sugestiami majki i Rafała Czarnego. Jestem wprost oszołomiony tak wielkim oddźwiękiem. Dziękuję.
Wersja do druku
Po długiej przerwie wrzucam przyciętą wersję zdjęcia, które umieściłem dzisiaj w galerii. Zgodnie z sugestiami majki i Rafała Czarnego. Jestem wprost oszołomiony tak wielkim oddźwiękiem. Dziękuję.
To je ono, jak zwykli mawiać górale z góry Synaj.
Pewnie teraz przez dłuższy czas nic nie pokażę. Każda kolejna fotka będzie gorsza.
Dobre to, dobre.
ostatnia naprawdę mjodna. pozdrawiam
Trzy kolejne fotki początkującego fotoamatora i ojca. Bardzo je lubię.
narciarka - bardzo podoba mi się ujęcie, tylko coś z balansem bieli nie tak - niebieskawy śnieg wyszedł...
Pozdrawiam
Narciarka była uchwycona canonem A75. Nie miałem zbyt wiele czasu na ręczne ustawienie balansu bieli a w programach do obróbki zdjęć jestem nogą kompletną, dlatego tylko wykadrowałem. Pozdrawiam.
"Podczujnymokiem - REWELKA. Późniejsza trójka też ma klimacik. Trudno sfotografować dziecko niealbumowo, w sensie, że Ci napiszą - "do albumu". Tu nie napiszą. Ja tyż :D
Dziękuję agapiet. Chciałbym żeby każde zdjęcie miało klimacik. Nawet to albumowe. Niestety nie jest to łatwe. Dzięki za odwiedziny.