wielkie dzięki !!!!!!!!!! ..... a te stronki modelarskie to duża szansa !!!!!!!!!!! pozdrawiam Wszystkich :!: :!: :!:
Wersja do druku
wielkie dzięki !!!!!!!!!! ..... a te stronki modelarskie to duża szansa !!!!!!!!!!! pozdrawiam Wszystkich :!: :!: :!:
Witam serdecznie.
Jako modelarz z workiem małych śrubek, pewnie mam? Napisz tylko z jakim łbem? Śrubka czy wkręt? Jeśli śrubka to z jakim skokiem? Zapodaj fotkę.
Pozdrawiam.
Bardzo Ci dziękuję Joki, ale zamówiłem już kilka różnych kpl. w w/w sklepie modelarskim.
Jak dostanę je i nie będą pasować to chętnie pozawracam Ci głowę. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.
dgrush , kolego, jak będą pasować to daj informację, bo mi też te same śrubki się zapodziały jak rozkręcałem swojego olka :oops: . Mam co prawda C5060, ale podejrzewam, że rozmiarowo to może byc to samo, co w wiekszym bracie. Niestety nie wiem jak wygladały zanim zginęły, więc nawet nie wiem jakich dokładnie szukać. :D
jak tylko naprawię (lub nie :) )..... odezwę się....
Witajcie, mam dobrą wiadomość !!!!!!!!!!!! Odebrałem przesyłkę ze sklepu modelarskiego i śrubki które kupiłem idealnie pasują by przykręcić gniazdo do przykręcania statywu.
Wymiary tych śrubek to 2mm średnica i 7mm długość (czarne).
W komplecie było 20 śrubek, ja wykorzystałem dwie sztuki. Gdyby ktoś potrzebował chętnie odstąpię, za free. Jeszcze raz Bardzo Wszystkim dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Pozdrawiam
Witam, to ja poproszę dwie :D , adres wyślę na pm i poproszę o numer konta to bardzo chętnie przeleję należność za wysyłkę. Nie ma pośpiechu nie musi być priorytet. :mrgreen:
Dla zainteresowanych: Śrubki o których pisał "dgrush" idealnie pasują także do C-5060 :D
Dzięki kolego!