tego chyba jeszcze nie grali ;)
gratuluję kolegom i dziękuję za głosy na moje zdjęcie :mrgreen:
Wersja do druku
tego chyba jeszcze nie grali ;)
gratuluję kolegom i dziękuję za głosy na moje zdjęcie :mrgreen:
Ja też bardzo się cieszę, że moje zdjęcie znalazło się w gronie zwycięzców :-) Gratki dla laureatów. Pozdrawiam :-)
Gratuluję zwycięzcom pięknych zdjęć :)
Widzisz, a podobno po modyfikacji nagroda nie jest już Nagrodą Klubowiczów. Moim zdaniem jest, tylko mniejsze jest zagubienie uczestników.
PS. Przypominam o zgłaszaniu zdjęć do FM Stycznia i możliwości zgłoszenia jednej swojej pracy. osobiście przez Klubowicza.https://forum.olympusclub.pl/threads...nia-fotografii
..."Ta ankiet zakończy się w 20-01-16 o 13:45"...
Rozumiem przez to, że moje głosy są ważne ?
Nie rozumiem tylko dlaczego ogłoszono wyniki 16.01.2016...
No rzeczywiście coś jest nie tak, bo stoi jak byk, że ankieta trwa jeszcze dwa dni, a podane zostały wyniki. Nota bene podane wyniki są już nieaktualne, bo teraz wygrywa "grudzien 25", za plecami ma "grudzien 1" i "grudzien 23" (jeden głos mniej od lidera), a "grudzien 16" nie odpuszcza i też kombinuje jakby tu się wysunąć na prowadzenie.
Nie wiem czy to wina skryptu, admina, czy roztargnienia, ale coś się ostro pochrzaniło :|
było wcześniej napisane że ankieta trwa do 16 stycznia - skrypty musiały się jakoś poprzestawiać tak jak apz napisał
I to chyba ostro coś się powaliło, bo forum pokazuje, że minęła godzina 1. Chyba trzeba będzie kogoś posadzić z kalendarzem i zegarkiem, żeby ręcznie pilnował ankiet, ale jak sobie poradzi z głupiejącym czasem pokazywanym przy postach, to już nie wiem.
Załącznik 165593