Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
ajajaj , liczylem na 24. mialbym pomysl interesujacy na to zdjecie ;)
Nie, nie, 24 nie będzie. Natomiast jest zgoda modelki ze zdjęcia 22 na udostępnienie któregoś ze zdjęć do konkursu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Nie, nie, 24 nie będzie. Natomiast jest zgoda modelki ze zdjęcia 22 na udostępnienie któregoś ze zdjęć do konkursu.
Myślałem o 22 do "Czy umiemy lepiej" i 23 do "Nasze wizje".
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Myślałem o 22 do "Czy umiemy lepiej" i 23 do "Nasze wizje".
Aleś rozpędu nabrał :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Aleś rozpędu nabrał :)
Eee tam rozpędu ... głodny jestem!
Ale 22 takie.. no.. normalne jest. :P
Ja chetnie cos swojego bym w popRAWce zobaczyl :P Czasami niektorzy cos w moim watku dlubia w zdjeciach, ale to nie to samo :P
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Ale 22 takie.. no.. normalne jest. :P
Ja chetnie cos swojego bym w popRAWce zobaczyl :P Czasami niektorzy cos w moim watku dlubia w zdjeciach, ale to nie to samo :P
T.
Ojtam, ojtam, a co nienormalnego jest w tym na schodach? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ojtam, ojtam, a co nienormalnego jest w tym na schodach? :)
Ze na schodach :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Ze na schodach :)
T.
A, to zmienia postać rzeczy. W takim razie mam coś lepszego - na murowanej poręczy kilka metrów nad ziemią ;)
@Eddie ty nie słuchaj Sabora bo będziesz zimą w trampkach chodził....tak się rozochocił na tym kotku którego i tak nie wygrał...a teraz wyjeżdża z finezją...;-) już widzę jak zmaści te modelki....:-D
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
@Eddie ty nie słuchaj Sabora bo będziesz zimą w trampkach chodził....tak się rozochocił na tym kotku którego i tak nie wygrał...a teraz wyjeżdża z finezją...;-) już widzę jak zmaści te modelki....:-D
Saboor to przecież kwintesencja finezji :D Myślisz, że ja nie wiem, że on tak przede wszystkim dla siebie chce? ;)