No patrz mirek54!
Większość jest przeciw, a my jako odłam i opozycja mówimy oficjalnie: tak dla ACTA .... kociaków Eddiego!!!
Wersja do druku
Ja tam staroswiecki jestem.Akt kociaka troche futerka miec musi.A najlepiej jak ma cale.
Ps. I nie mieszajcie tematow.Bo kot z kociakiem to ma tyle co rum z rumakiem-wspolnego:mrgreen::mrgreen:
Fajne kocurki - zwłaszcza ostatnie zdjęcie.
Ale coś w tym jest co Eddie pisze. Mój Pan Król - choćby leżał bykiem na łóżku, jak tylko aparat zobaczy, to kic, kic i już go nie ma :mrgreen:
Kocur fajny , ale zdjęcia ,mają ten sam niedostatek .
Pozdrawiam AP.
Co do bratowej, to pewnie też , ale myślę o GO - popatrz te zdobne włosy czuciowe wystające z policzka i najdłuższe wąsy są na tych obrazkach nieostre na końcach. Gdybyś dołożył do kota Bratową musiałbyś automatycznie tę głębię powiększyć.
Kociak jest sympatyczny i w dobrej kondycji.
Pozdrawiam AP.
APeZecie, ja wiem, widzę i wiem, że tak jest. Tyle, że dla mnie te nieostrości nie stanowią mankamentu, ale jak będzie, gdy jednak zdecyduję się następnym razem zwiększyć GO, to sprawdzę oczywiście. Dlatego taka uwaga zawsze się przydaje.
Jakis nie techniczny,Ja to sie nawet 70-300 z bliska nie boje-o widziszZałącznik 59710
Jak to się mówi, dzieciństwo miał trudne. Kociak kozacki :)