Mnie się po prostu zdaje, że im młodsza modelka, tym mniej Willow w niej poprawia (lub mniejsza presja ze strony modelek) ;)
Wersja do druku
Mnie się po prostu zdaje, że im młodsza modelka, tym mniej Willow w niej poprawia (lub mniejsza presja ze strony modelek) ;)
u młodszej modelki to po pierwsze nie ma czego poprawiać :) ale zgadza się, modelki potrafią zszokować, najbardziej plastikowe z moich zdjęć jakie tu prezentuję to bułka z masłem lub gilletta do tego co zamówiła sobie ostatnio jedna z klientek, "panie mówi, ma być cera jak u 12 latki, zero zmarszczki czy nawet jednego rozszerzonego pora" :DCytat:
Zamieszczone przez agapiet
pozdrawiam
no właśnie nie wiem o co chodzi wysłałem zapytanie do Radka w odpowiednim miejscu, ale już powinno być ok, zmieniłem na starą metodęCytat:
Zamieszczone przez fotomic
pozdrawiam
na temat dwóch pierwszych już wyraziłem swój pogląd. trzecie byłoby znakomite, gdyby nie ta ręka. rozumiem, że poszukiwałeś dodatkowego elementu w kadrze by nie wyszło banalnie i to się chwali, nadało to z pewnością pracy dodatkowej dozy subtelności, aczkolwiek mnie osobiście nie do końca to przekonuje. mega plus za światło, kolor i ogólny, estetyczny wydźwięk.
dzięki dinx6 :)Cytat:
Zamieszczone przez dinx6
Super jest ta Fotka Iwony ( 35 ) Rewelacja jak dla mnie :D