Początek końca, w Polsce takich drapaczów chmur raczej nie ma, a tylko one dają mi inspiracje :grin:
dzięki
Wersja do druku
Początek końca, w Polsce takich drapaczów chmur raczej nie ma, a tylko one dają mi inspiracje :grin:
dzięki
No no no ! Jestem pod wrażeniem ;) Kawał dobrej roboty:) Nie podobają mi się 276 i 277 msz odstają od reszty, która nadrabia z nawiązką ;) Świetne wykonanie msz;) Mi bardzo leży wykonanie 274 wprowadziłaś krzywiznę do prostoty ;) Gratki
Miło popatrzeć - 275, 276, 278 mi się najbardziej podobają.
Hej Igorra, milo mnie zaskoczylas ta wrzutka z Helmutowego terrytorium :wink::mrgreen:
Witaj mi najbardziej do gustu przypadły 273 275 i 278 fajna forma :).
Dzięki za opinie i wejścia! :wink:
tym razem Frankfurt z innej perspektywy :grin:
Frank fajny furta tyż pikna :grin::grin::grin:
273,274,275,278
Są fantastyczne a co do 274 mnie się podoba Twoja wersja ale ja już taki jestem wyłomek, więc się wyłomię: krzywe jest fajne !!krzywe jest fajne !!krzywe jest fajne !!
Noo i helmuth ma robotę a tak by się nudził chłop :-P
Byłaś na Maintower? Kapitalny widok, prawda?
Najbardziej podoba mi się 280, chociaż brakuje mi trochę dołu po prawej (nie dało się stanąć inaczej?) i ciut wieżowce
się rozjeżdżają ;)
Na 282 konwersja do BW coś chyba "nie teges"- zdjęcie jakoś "gryzie" w oczy (albo to ja mam coś z oczami :roll:)
Zachód nad Taunusem szczerze mówiąc taki sobie, może gdyby było ciekawsze niebo :roll:.
Muszę Cię jednak pocieszyć- mam na co dzień ten widok i nie potrafię go "zrobić". W naturze ten widok jest bardziej okazały niż to co wychodzi na zdjęciu :-P
Byłam na Helabie, nie wiem czy to to samo to Maintower. na 280 tez mi brakowało dołu ale jak już byłam w domu :???: :wink: ojjj nie wiem czy jakies zdjęcie pokazałoby ten widok tak efektownie jak widac go na żywo :grin:
Saboor, helmuth- dzięki :wink:
Witaj
Pierwsze foto fajnie prowadzisz w kadrze drogę. 2 i 3 dobrze tak popatrzeć z tej perspektywy na panoramę miasta ze szklanymi domami, więc też (próbowałaś przyciemnić programowo niebo - może byłoby lepiej?). 4 - fajna kompozycja zwłaszcza rzuca się uformowany krzyż z linii brzegowej rzeki oraz drogi, który zbiega się w mocnym punkcie kwadratu. 5 - na pewno wiesz że dół za ciemny ale niebo efektowne
Pozdrawiam:)
280 i 281 - świetne.
Pozdrawiam.
Byłaś na Main Tower.
Helaba to nazwa banku, który się tam mieści :grin:
Trafiłaś na ładną pogodę. Kiedy ja tam byłem, taras był zamknięty. Można było tylko przez szybę popatrzeć :???:
Foty z Frankfurtu wciągające, nie znam się na fotografowaniu architektury, ale Twoje zdjęcia robią wrażenie.
Architektura architekturą, ale ten pochód baranków... Jakby trochę wyostrzyć i rozjaśnić, będzie super. No i starsi państwo z streeta bardzo fajni.
Jestem igorra pełna podziwu dla Twoich architekturnych ujęć. Świetnie sobie poradziłaś :grin:
Fajnie pokazany FFM, mogłaś się przyznać że będziesz. Mini zlocik by się zorganizowało :)
Dzisiaj kilka zdjęć ze szlaku orlich gniazd. Nie mogłam ciągle zatrzymywać się na rowerze hdy tylko słoneczko zaświeciło ładnie ale kilka zdjęć udało mi się zrobić :grin:
Fajne, ja bym pewnie spędził pół dnia w tych słonecznikach ;-)
Te trzy "ostatnie" są świetne.
Pozdrawiam.
Ostatnie najlepsze, choć dałabym więcej trawki a mniej nieba. Pole słoneczników byłoby super, ale jakieś przydymione te kwiatki. No i czemu nie patrzą w obiektyw?:grin:
Rzeczywiście słoneczniki za mocno "wyprane" z koloru. Pierwsze i ostatnie robią miłe wrażenie :)
a jak by tego holendra scossowac,co by dzisiejszy postprocesing zastosowac:grin:
Karol- Gdybym miała więcej czasu i bez ludzi którzy pospieszają i burzy na horyzoncie też bym została :grin: :wink:
wita1, gulasz - dzięki za opinie i zaglądnięcie do mnie :wink:
saboor- śmiesznie to brzmi :grin: ale podoba mi się, tylko że kariery słonecznikowej nie zrobie :-P
paluszek1 trawka się właśnie kończyła i niebo było konieczne :wink: z kolorem nie wiem o jakie przydymienie to chodzi. Słoneczniki nie patrzą w obiektyw iż tarasik widokowy był skierowany właśnie tak jak na zdjęciu, mam zdjęcie jak patrzą ale sama nie wiem czy jest ok.... :oops:
wanillia- fajnie ze jakies moje zdjęcia robią na Tobie miłe wrażenie po tym jak zwiedziłas pół świata jak nie cały :grin:
Mirek54 - słoneczniki w tej wersji wyglądają super tylko niebo zaś coś się poharatało chyba :)
Ze społneczników to mam jeszcze takie coś: :mrgreen:
Igorra, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, mówi stare powiedzenie.
Z podróży najbardziej lubię powrtoty do domu.
Przecież dobre zdjęcie można zrobić w Jajkowicach, a sknocić w Honolulu :wink:
Pierwsze słonecznikowe morze urocze, szkoda że niebo takie jednolite :grin:
much better :)
słonecznik a w zasadzie jego połówka z bliska mi się podoba :)
a co do tego co napisała wanilia
[quote]Pierwsze słonecznikowe morze urocze, szkoda że niebo takie jednolite [quote]
to się podpisuję...
z kolei co do tego:
zapewne można - ale często jest tak że bardziej przyciąga oko to co egzotyczne :) :) :)Cytat:
Przecież dobre zdjęcie można zrobić w Jajkowicach, a sknocić w Honolulu
NOOO, to u nas takie pola są? Człowiek całe życie się uczy:shock:
O żesz kurcze, ależ ja Ci zazdroszczę tych pól słonecznikowych. Chyba bym stamtąd nie wyszła, gdybym je spotkała na swojej drodze. :wink:
Dzisiaj kolejne zdjęcia z wczorajszego wypadu na Turbacz :)
widoki były fantastyczne, zdjęcia wyszły chyba dosyc średnio....:???:
297
m aogromny potencjał - i ukazuje jak tam musiało być cudnie
poPSułabym ją na Twoim miwjscu troszke moze wyjsc coś naprawdę kapitalnego
zdjęcia ogólnie nie zachwycają
MZ trochę pozbawione kontrastów i zywych barw
ale jak mówię 297 - fajne
Była mgła i właśnie kontrastu i kolorków troche zabrakło :roll:
dzięki :wink: