Kto przełożył wajchę i w którym momencie odeszliście od tematu....?:roll:
Zdjęcia widoczkowe choć nie betonowe fajne :grin:
Wersja do druku
Kto przełożył wajchę i w którym momencie odeszliście od tematu....?:roll:
Zdjęcia widoczkowe choć nie betonowe fajne :grin:
Wątek założyłem jak jeszcze mieszkałem na jednym z łódzkich betonowych blokowisk. Dość dla mnie ciekawa i ważna historia zarysowała się w tym wątku. Dlatego po przeprowadzce do Szkocji postanowiłem pociągnąć temat dalej. Betonu może tu nie za wiele, ale za kilka lat fajnie będzie przeglądać swoje pierwsze posty:)
Zmieniono nazwę wątku z Betonowe osiedla na Różne zakątki z ZibiZ
Da się? Da! :grin:
Wykorzystując ostatni dzień urlopu i chcąc wyrwać się od tej beznadziejnej pogody, postanowiłem wybrać się
na krótki weekend do Mediolanu. A tam ku mojemu zdziwieniu zastałem masę turystów którzy chyba mieli podobny plan do mojego:) Był to bardzo krótki i intensywny wyjazd który miło będę wspominał dzięki pięknym zabytkom, słonecznej pogodzie i niepowtarzalnej pizzy. Wszystkim polecam to miejsce.
A tu kilka pierwszych zdjęć które chciałbym dać pod ocenę. Starałem się jak mogłem wyprostować te wszystkie krzywulce:)
Przy okazji mam do Was pytanie czy prawdopodobne jest to że moja E620 jest już za stara do tego obiektywu (12-60 mm f/2.8-4.0 SWD)
Pytam ponieważ zauważyłem że obraz dosyć długo się ostrzy na AF. Obiektyw zupełnie inaczej zachowuje się przy M5?
Trzeba chyba się rozejrzeć za czymś nowszym:)
82. Widok z dachu katedry Duomo
83.
Załącznik 166541
84.
85.
86. Parco Sempione
87.
88. Galleria Vittorio Emanuele II
89. Drzewko szczęścia na stacji kolejowej Milano Centrale
Pierwsze i ostatnie z wrzuty najładniejsze w mojej ocenie.
Lubie AC Milan,wiec tym wieksza przyjemnoscia ogladam.
Druga i prawdopodobnie ostatnia wrzutka z Mediolanu.
90. Katedra Duomo
91.
92.
93. Galleria Vittorio Emanuele II
94. Zamek Sforzesco
95. Zamek Sforzesco
96. Milano Centrale
97. Milano Centrale
98.
99.
100.
Załącznik 166733