A zszywacz !!!!!!!!!!!???????? Kobieto bój się Boga......gdzie Twe obowiązki statutowe.
Wersja do druku
Z tymi drapaczami... chmur to jest fajna sprawa, bo wyglądają fajnie na zdjęciach zarówno zrobionych z dołu jak i z góry.
Mnie się bardzo podobają zdjęcia z drapaczami chmur.
Coś mi świta jakieś info sprzed ok. miesiąca, że na jednym z tych tarasików widokowych podłoga zaczęła pękać, czy cóś... Zazdroszczę tym panom ówczesnych doznań :)
A jeśli chodzi o te najszybsze windy świata - czy podczas zjazdu nie ma się choroby lokomocyjnej?
Nie podoba mi sie to, że zdjęcie, które mi się powiedzmy podoba klikam na nie aby powiększyć i prowadzi mnie do galerii...rzadko spotykana praktyka i nie wiem co ma na celu? Większą liczbę wyświetleń zdjęcia w galerii ?
Eeeeeee tam :) mam twardy leb :) Z przodu to juz ciezko znalezc miejsce bez blizn po szwach :)
Zgadza sie - to chyba bylo w maju - wymienili podloge w jednej kabinie - one wystaja prawie poltora metra za krawedz budynku, wiec w razie czego ciezko sie nawet by bylo zlapac czegos :D
Choroba lokomocyjna nie wystepuje, bo ruch jednostajny, ale trzeba przelykac ślinę, bo ciśnienie się zmienia.
Mnie się nie podoba, jak ktos wlazi mi do watku, tylko po to, zeby sie do czegos przyczepic :-P Dosyc niespotykana to praktyka i nie wiem co ma celu? Wieksza ilosc postow i punktow za nie?
Skoro klikasz na zdjecie, ktore ci sie podoba i otwiera ci sie ono w galerii to moze po to, zebys je ocenil?
A pierwsze pytanie?
I co stanelo na przeszkodzie, ze nic nie napisales na temat zdjec?
No i co się stalo, ze nagle zdjęcie przestalo ci sie podobac? Moj komentarz to sprawil? :-P