na mysli miałem zakończenie zgłoszeń, wpłatę kasy oraz zamówienie druku :)
Wersja do druku
Aaaa, to przepraszam :D
A ja jak co roku spokojnie , bez stresu robię sobie własny kalendarz tygodniowy (52 str) Każda strona zdjęcie a na dole tym razem, miejsce na wpisy każdego dnia tygodnia....:roll: Dodatkowo pozaznaczane urodziny i imieniny najbliższych ze stosownym zdjęciem-awatarem delikwenta :wink:
Napisał: "chyba" :-)
Przykładowa strona mojego kalendarza, ten zrobiony dla córki...
Może warto w przyszłym roku pomyśleć o czymś takim bardzo praktycznym...
52 strony i dużo mniej dylematów, które naszych klubowiczów świetne panoramy umieścić....:grin:
wielkość A3
Załącznik 138846
Oj wolny wolny... I jakoś nie widać szans, żeby przyśpieszył... :wink:
---------- Post dodany o 22:22 ---------- Poprzedni post był o 22:20 ----------
Fajny ten kalendarz :grin:
Hmmm... Pozwolisz, że zaadoptuję pomysł? Szczególnie z tymi avatarami solenizantów... :mrgreen:
Kilka akcji z kalendarzami w tym roku przerobiłem i śmiało mogę powiedzieć, że najlepiej jest mieć materiał w drukarni już pod koniec października. W zasadzie od listopada zaczyna się taki Meksyk, że drukarnie nie wyrabiają na zakrętach. Pocieszeniem może być to, że najwięcej kalendarzy na ostatnią chwilę zamawiają nie klienci indywidualni w niedużych nakładach, a naprawdę duże firmy.
Ja coś tam Hadesowi na przyszłość w tej kwestii podpowiedziałem. Myślę, że jest duża szansa na to, żeby kalendarz na 2016 rok był grubo przed Gwiazdką :)
Kalendarze dotarły. Rozpoczynamy dystrybucję. Sprawy techniczne będę dogrywał z Hadesem.
Wcześniej zadeklarowałem dostarczenie grupie śląskiej i małopolskiej (w jedno miejsce) kalendarzy osobiście.
Śląsk
W dniu jutrzejszym dostarczam kalendarze do kolegi romek1967. Napiszcie proszę, kto ze Śląska jest zainteresowany odbiorem kalendarza od Romka.
Osobiście bywam na Śląsku, więc dostarczenie kalendarza przy okazji również jest możliwe. W takim przypadku proszę o kontakt na PW.
Małopolska
Tu dostawa mogłaby się odbyć przy okazji spotkania. Czekam na sugestie.
Sprawy rozliczeń za ewentualne niezrealizowaną wysyłkę lub dopłata za nią - sugeruję uzgodnić z Hadesem.
Na śmierć zapomniałem :oops:
Przed chwilą posłałem kasę pewnie jutro dotrze. Dobrze, że Sepi do mnie zadzwonił i przypomniał - odbieram od niego.
Jeśli Romek się zgodzi to może jakoś odbiorę od niego :)
@ziemoa01 oczekuj briftreger-a tak jak ja :-)
właśnie odebrałem kalendarz o Romka, któremu bardzo dziękuję za dostawę :). Fajnie to wyszło, choć widać, że niektóre kadry straciły po przycięciu. Nareszcie moje przestanie mi marudzić kaj to dzieło ...
Jeszcze raz dziękuję też całej grupie wybierającej i Hadesowi za sfinalizowanie tematu. Na plusiki musicie poczekać... ot system...
A do mnie to aby dojdzie kiedy ? - płaciłem za przesyłkę pocztą :roll:
jest jakiś plan wysyłek ?
Flaszkę można do mnie wysłać, jak jest problem. Lubię rozwiązywać takie problemy.
wpłaciłem kasę 4 stycznia i wypełniłem zamówienie na 1 sztukę ale na zestawieniu zamówień mnie nie ma. Będę cierpliwie czekać, pozdrowienia
Wielu zamawiających denerwuje się, że kalendarz nie dotrze, że lekko przeterminowany. A przecież wystarczy obejrzeć, wziąć przykład i człowiek od razu staje się spokojny ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=7CNI-Q7c80w
Ja się nie denerwuję. :mrgreen:
No teraz, czyli po obejrzenie materiału filmowego, już nie :-)
Zigger, to jeden z bardziej niedocenionych fragmentów Barei, uwielbiam go :D