Nie. Przepały odzyskuje tylko jak robie "normalne" zdjęcia.Cytat:
Zamieszczone przez mathu
Wersja do druku
Nie. Przepały odzyskuje tylko jak robie "normalne" zdjęcia.Cytat:
Zamieszczone przez mathu
Może to przypadek jednostkowy, uważajcie w swoich nowych E-3 na przycisk zwalniania obiektywu.
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=26236898
a niby co miałbym z nim zrobić... nie używać.... ? :mrgreen:
Obchodzić się jak z chińską porcelaną :)Cytat:
Zamieszczone przez AndrzejSzczecin
nawet nie zamierzam :D - jak się spitoli w co nie wierzę, to pojedzie do serwisu i tyle - jak się będzie pitolił za często, to pojedzie na śmietnik bo tam będzie wóczas jego miejsce - w to też nie wierzę :DCytat:
Zamieszczone przez qbic
odpadnie to wysyłam do serwisu i naprawiają :)Cytat:
Zamieszczone przez qbic
Miało być taniej to jest. Jak się komuś wydaje, że E-3 w prostej linii nawiązuje do E-1 to jeszcze nie raz się zdziwi. Ja nadal jestem pełen uznania dla Olympusa za jakość z jaką wykonał korpus E-1. Chropowata magnezowa obudowa E-1 jest dla mnie po dzień dzisiejszy ideałem.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
Kamil przyznam Ci rację - chcemy taniej to nam taniej produkują - jak przestaniemy kupować bardziew to się poprawi, ale niestety poprawi się dopiero wówczas, kiedy sięgniemy dna, a chyba jeszcze długa droga daleka przed nami...
Chociaż jest i inny aspekt takiego zachowania - przecież korpusy szczególnie w cyfrakach będą sie dynamicznie rozwijać, to po kiego grzyba pakować się w top wykonanie, kiedy max za 2- 3 lata kupujemy następny... czy nie lepiej płacić o połowę mniej i częściej wymieniać, niż trzymać zabytki w domu...? - szczerze mówiąc nie lubię tandety, ale na pewien kompromis myślę powinniśmy być przygotowani i to nie dotyczy tylko fotografii...
P.S. Odebrałem EC-14 - dzięki - super jest - teraz czekam na 50-200 SWD :)
Dla mnie E-3 nie jest gorzej wykonany, sorry. Macie prawe inaczej to widzieć ale dla z00m mam wrażenie że jest to wymówka podświadoma dlaczego zmienił system :). Pewnie zaraz na mnie naskoczy, ale trudno. Miałem oba aparaty mniej więcej tyle samo czasu w rękach i tak samo je wysoko oceniam. To po prostu inna konstrukcja. Zgadzam sie z przedmówcą, ze w przypadku problemu to po prostu będzie serwis i już. To się zdarza. Absolutnie bym sie nie martwił Olek dba o top klientów swej marki. Zawsze dbał
Pozwolę się nie zgodzić. 10 mpix z super DR i koniec upgrade jeżeli chodzi o mnie, wtedy już pakuje się kasę w szkło.Cytat:
Zamieszczone przez AndrzejSzczecin