Odp: Dyskusje o metodzie i głosowaniu...
W pierwszej edycji konkursu jako zwycięzcę ogłosiłabym tego, kto uzyskał największą ilość głosów. Za dużo było nieporozumień aby to teraz odkręcać, poprawiać, przestawiać itp. Jeden zwycięzca edycji "0".
Następną bardziej przemyślimy, dopracujemy (może faktycznie głosowanie ogólne?).
Co Wy na to?
Sama się pogubiłam w tych dogrywkach - kto dlaczego i z kim, ale ja tak mam jak widzę dużo liczb. To chyba jakaś odmiana dyskalkulii ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
W pierwszej edycji konkursu jako zwycięzcę ogłosiłabym tego, kto uzyskał największą ilość głosów. Za dużo było nieporozumień aby to teraz odkręcać, poprawiać, przestawiać itp. Jeden zwycięzca edycji "0".
Następną bardziej przemyślimy, dopracujemy (może faktycznie głosowanie ogólne?).
Co Wy na to?
Sama się pogubiłam w tych dogrywkach - kto dlaczego i z kim, ale ja tak mam jak widzę dużo liczb. To chyba jakaś odmiana dyskalkulii ;)
Aga mam wrażenie że nie jest istotne co my na to w tym konkretnym konkursie. Od początku to mam. On taki ma być i już. Może jakiś inny konkurs?
Moze samo zglaszanie ograniczyc.Nie wiem ile fotek w miesiacu sie na forum pojawia,ale jesli prawie setka jest zglaszana do foty miesiaca to albo ktos zglasza bo zobaczy,albo one z lapanki tam wskakuja.Moze pierwsze sito zrobic z takiej gazy mlynskiej a nie z siatki ogrodzeniowej.Moze najpirw do galeri,a w galeri srednia 50 wyswietlen i powyzej 4 wtedy do konkursu.Wtedy to "kilku gniewnych" ocenia ktora z dobrych im sie bardziej podoba.Moze dodatkowa buzka w ocenach ,ktorej klkniecie 10-cio krotne przez rozne osoby przenosi na liste do"lozy szydercow"o punktacji juz pisalem
A może.. nie nazywajmy tego >konkursem<???
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
A może.. nie nazywajmy tego >konkursem<???
T.
A jak?
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Co Wy na to?
W tej to już pozamiatane, ale Masz rację
Cytat:
Zamieszczone przez bufetowa
Co Wy na to?
Jestem jak najbardziej za.
---------- Post dodany o 11:41 ---------- Poprzedni post był o 11:40 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Aga mam wrażenie że nie jest istotne co my na to w tym konkretnym konkursie. Od początku to mam. On taki ma być i już. Może jakiś inny konkurs?
Ale z Ciebie maruda, podrzuć Orgowi pomysła, a nie Narzekasz jak stara panna na weselu ciotki. :-D
1 załącznik(ów)
Odp: Fotografia Czerwca 2014r. wątek do zgłaszania fotografii
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Sorry, ale ponieważ nie było widać tego zdjęcia i nikt się tym nawet trochę nie przejął:cry: postanowiłem sam to naprawić.
jaclas ze swojego wątku: https://forum.olympusclub.pl/threads...aclas-wątek-2
Załącznik 122861
Nadal nie wiadomo czyje to zdjęcie. To znaczy kto jest autorem, bo most znam ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
wuzet
Nadal nie wiadomo czyje to zdjęcie.
No, teraz już chyba wiadomo:)
Cytat:
Zamieszczone przez
wuzet
...To znaczy kto jest autorem, bo most znam ;-)
Kto, jak kto, ale ty musisz go znać.
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Wiem, ze prawdziwi mezczyzni nie czytaja instrukcji obslugi, ale mimo wszystko zachecam do przeczytania regulaminu... albo odbiore to jako wyraz nadzwyczajnego lekcewazenia...
Spoko się wymiecie...
k@czy, jesli chcesz minusować jaclasa za wstawianie swojego zdjęcia, to on tylko naprawił link który wstawił witia z jego zdjęciem.