Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Podobają mi się te "esy floresy".
Fajne, ciekawe kadry, świetnie wypatrzone ujęcia i ... "mój ulubiony kwadracik" :)
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A może w panoramkę ? takie mam wrażenie że świetnie by się prezentowała.
To też myśl :) Materiał jest, można spróbować go przetworzyć.
Co Wy sie tak podwalacie? A moze to zrobic a moze tamto?.
Nic nie robic,bo se mozna sobie krzywde zrobic i im tez.
"Podwalać się" - ładne słówko, ostatni raz w podstawówce słyszałam :mrgreen:. Ale o ile się nie mylę, rozmowa była o fotkach.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
"Podwalać się" - ładne słówko, ostatni raz w podstawówce słyszałam :mrgreen:. Ale o ile się nie mylę, rozmowa była o fotkach.
Mylisz sie, przebrnąłem przez cały wątek i mogę śmiało stwierdzić, że podwalania jest tu nie mniej niż fotografii :D
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Mylisz sie, przebrnąłem przez cały wątek i mogę śmiało stwierdzić, że podwalania jest tu nie mniej niż fotografii :D
No cóż, reklamacje nie do mnie :mrgreen:. Gości z wątku nie wyganiam. Więc może Ty w takim razie zechcesz dać dobry przykład i merytorycznie się wypowiesz - zapraszam uprzejmie do komentowania zdjęć :)
3 załącznik(ów)
Wieczorową porą zapraszam na obrazki z dzisiejszego spaceru. Deszcz padał, wiatr wiał, światełko kapryśne... :)
29. Załącznik 7725230. Załącznik 7725131. Załącznik 77250
w drugim aż boli brak wskazówek
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Sama mam wrażenie, że te zdjęcia lepiej się prezentują na miniaturkach i w komplecie niż jednostkowo w pełnym rozmiarze ;) Może powinnam skleić je w tryptyk?
Też mam takie wrażenie :D Jakby to był fragment zagadki "Jaki napis jest zakamuflowany"?