2. oraz 5. jak dla mnie ( chmurki sa fajne) Gdyby usunac plotek na tych fotkach i poprawic tak jak zostalo pokazane wyzej to swietnie...
Wersja do druku
2. oraz 5. jak dla mnie ( chmurki sa fajne) Gdyby usunac plotek na tych fotkach i poprawic tak jak zostalo pokazane wyzej to swietnie...
Zmieniłam to zdjęcie z płotkiem i dodaje kilka innych, sceneria ta sama:-)
dziś Wrocław:-)
Zoo :-) za dużo nie zmieniałam tylko kadrowanie, a kolorystyki wcale. Coś można by poprawić? Później dodam jeszcze kilka fotek z tego tematu:-)
Z ostatnie wrzuty to tak:
87 jak dla mnie wogóle... Przez siatkę :?::???:
88 też mi się nie widzi, kadr nie bardzo, brzydkie cięcie i ostrość poszła sobie w las...
89 za to bardzo fajne :wink:
Cieszę się , że chociaż jedno ci się podoba, pokazuję więc kolejne, jak te się podobają? Obiekt jeden kadrów kilka:-)
To 91 mało ostre niestety:eek:
Witaj. Pierwsze MSZ najlepsze. Na drugim brak ostrości na oku i siatka z tyłu przeszkadza. trzecie ok, tylko znowu siatka... a czwarte przepaliłaś dziobek.
Pozdrawiam
Dzięki za opinie, i ta rada odnośnie siatki- faktycznie o tym nie pomyślałam:-)
Postaram się następnym razem zwrócić na to uwagę:-)
Ostatnia seria na dziś;-) standardowe pytanie, co można by poprawic?
1 i 3 wiedzialem bez otwierania ze kozackie i sie nie zawiodlem, ostatnia wrzuta najlepsza
Choc na pierwszym LD przeszkadza na drugim takie dziwne kolory (zielen) a na trzecim ciut ostrosc ale doslownie ciutke.
Mi też miś się podoba;-).
Bardzo lubię robić foty zwierzakom, bo te są nieprzewidywalne. Szkoda, że aparat słaby, bo z lustrzanką pewnie robiłoby się lepiej:-) Kolejna zoo porcja
Czy wg was zdjęcie zebry 97 ma odpowiednią ostrość?
Gady robione przez szybę, ale chyba nieźle wyszły co?