Wyobraź sobie, że ja się na żadnych PageRank-ach nie znam. Pisze na forach ponieważ wiele osób z tego programu korzysta i pewnie chciałoby wiedzieć, że pojawiła się aktualizacja. Na forach także łatwiej jest na temat programu porozmawiać.
Wersja do druku
Pebal
Jak już jesteś aktywny kiedy wersja pod linuxa?
Nie rozumiem zachowania qubic-a, zresztą bardzo mi się nie spodobało takie zachowanie, ale cóż mamy upalne dni :).
Ja jestem bardzo wdzięczny że Pebal udostępnił tego typu narzędzie i wielkie dzięki za to.
Mam nadzieję że nie zrazi się takimi głupimi uwagami
po pierwsze to wątek imho jest w złym dziale, raczej powinien być w "Cyfrowej ciemni", a nie w poradach - ja tu porad dot fotografii nie widzę
QBIC zamiast czepiać się w mało zrozumiały sposób kogoś kto wrzuca w rzetelny sposób informacje zgodne z tematyką to może byś popracował trochę a nie tylko gadał niezrozumiale- przenieś wątek tam gdzie powinien być,
BTW ciekawe dlaczego do Machinery się nie przyczepiłeś gdzie jest zapowiedź nowej wersji
jak dla mnie informacje po takim czasie istnienia wątku o programie służącym do obróbki fotografie, że ktoś na tym zarabia są mocno nie na miejscu
polecam również ukrócić wątki o PSIE LEJTROMIE i takich innych też bo to programy komercyjne i czerpią zyski z ogromnego PR olka
Pouczać to sobie możesz spowinowaconych genetycznie ze sobą :)
Czy kolega szanowny Enter zwrócił uwagę na treść która w tym wątku występuje? Czy widzisz na forum OC przedstawicieli Adobe którzy robią podbicie wątku o edycji w LightRoomie?
ok, zamiast Pebala ja mogę informować o nowych wersjach dla twojego spokoju - zaakceptujesz?