-
3 załącznik(ów)
I z ostatniej sesji
Tym razem troche z innej beczki.
-
ostatnie super :) podoba się bardzo :) numeruj w jakiś sposób zdjęcia :)
-
Pierwszy i szczególnie ostatni portrecik sprawiają bardzo sympatyczne reakcje. Srodkowy jakoś nie bardzo. Myślę, że ta poza nie jest trafiona.
-
Jeśli mogę wybierać to jestem za ostatnim. Bardzo udany portrecik.:)
-
1 załącznik(ów)
Dzięki za komentarze.
Kolejne zdjęcie poddaje waszej ocenie i liczę na komentarze - szczególnie w kwestii kadru, gdyz musze przyznac, ze nie do konca wiem jak to inaczej przykadrowac (mozliwe ze po rostu zwalilem juz kadrujac aparatem :-/ - no wlasnie czy tak jest rzeczywiscie?)
-
kadr mi się nie podoba :( to jak modelka wyszła też nie :(
-
Wydaje mi się, że twarz modelki a ściślej mówiąc jej poza nie pasuje do takiej sceny kiedy ma coś na głowie (szal). MSZ powinna mieć inną minę (dokładnie nie wiem jak to opisać ale coś mi nie gra w tym kadrze).
-
Na ostatnim widoczne są dwa załamanie szala i one dotkliwie psują odbiór przyjemnej owalnej twarzy modelki. Dłonie a raczej ich układ nie wynikają z naturalności ułożenia i sprawiają wrażenie przypadkowości w kadrze. W tym przypadku sądzę, że jakby modelka prawą dłonią uniosła szal do góry to forma przynajmniej znacznie by zyskała.
-
Dzieki za komentarze.
Dawno nic nie wrzucałem, czas nadrobić zaległości. W końcu znalazł się czas na wywołanie fotek z lata:)
Komentarze jak zwykle mile widziane, te negatywne również - byle konstruktywne. Miłego oglądania
gory 1
gory 2
gory 3
gory 4
gory 5
-
Ładnie, naturalnie - bez wymysłów.
Skąd to kadry?