Kukurydza rzecz wazna,ale ja bym tam panorame wyfasowal.szkoda,ze zakonczyli prace i kurze opadly.Bylo by jeszcze ciekawiej.
I tu przedstawiam moje wykonanie dziel z powyzszych zdjec.:mrgreen:Załącznik 67123Załącznik 67122
Wersja do druku
Kukurydza rzecz wazna,ale ja bym tam panorame wyfasowal.szkoda,ze zakonczyli prace i kurze opadly.Bylo by jeszcze ciekawiej.
I tu przedstawiam moje wykonanie dziel z powyzszych zdjec.:mrgreen:Załącznik 67123Załącznik 67122
Pierwszy napisal;)
Znacznie lepiej
Załącznik 67125
No te poprawione przez Mirka super. Chyba wybrałbym pierwsze. Najpierw z miniatury sądziłem, że to jakieś inne zdjęcia:)
...dzisiejsze....
Załącznik 67128
Dzisiejsze niezłe, niezłe. Trochę tylko ciekawszego światła brakuje
I czas dlugi, no chyba ze w kraju mocno wieje, ale kadr mi sie baardzo podoba
Szkoda pradu?, hmm to sprzedaje kompa, i aparat, a nie aparat nie tylko baterie bo to baterie trzeba ladowac a przecie szkoda pradu, wlasciwie to sprzedam wszystko, bede Mr_Eco.
Fajne to z wiatraczkami, bardzo fajne. Przecież niebo miewa taki kolor czasem - tak myślałem, że to przed burzą/ulewą, wtedy jest najlepiej i kombinować potem nie trzeba dużo z proszkami do prania w kolorze.
---------- Post dodany o 14:57 ---------- Poprzedni post był o 14:56 ----------
A tu już chyba indywidualna kwestia - mi właśnie się podoba, że chłodno.
Trochę ciemno i jest wrażenie niebieskiego zafarbu. Tropic, ale czemu Ty ochładzasz zdjęcia? :)
Kurdę, może se Tropik klimę kup :-P
Ja nie pytam, więc nie bij! Ale takie pokłosie ci wrzucę:
Załącznik 67140_Załącznik 67142_Załącznik 67141
Sie ma goraca kobite to chociaz w obrobce ochlody szuka.Dla rownowagi ducha i spokojnosci wlasnego ego.:mrgreen::mrgreen:
to teraz ja pomarudzę na temat Twojej wizji,bez zaglądania w oryginał....pierwszy ma za niebieskie niebo a za szare zboże,trzecie ma super niebo ale za złote zborze,a wolałbym groźne niebo i jeszcze bardziej szare zboże.....mogłoby być ciekawie....ech....osiołkowi w żłobie dano....;-)
A to z dzisiejszych eksperymentów....
Załącznik 67252
Załącznik 67253
Załącznik 67254
Załącznik 67255
drugi i czwarty celowo przeostrzony....
Jesli pokazujes stare zelazo,rdzawe,skorodowane to staraj sie pokazac jego fakture.Nawet podkrec ja troche mocniej.Niech kuje w oczy(zachwyca)To samo dotyczy drewna,wielokrotnie malowanego,gdzie farba odpryskuje,gdzie warstw poprzednich kolorow tyle,ze tecza sie chowa ze wstydu uswiadamiajac sobie,ze ona nie ma tej oktaryny,a drzwi maja.
To,ze zdjecie czarno biale to nie ma nic do rzeczy-to na wypadek gdybys tak napisal.W zdjeciu czarnobialym jest wiecej kolorow niz w kolorowym.
Sorry, nie dostałem :(
Załącznik 67260
eksperymentów ciąg dalszy...
Załącznik 67289
Załącznik 67290
Załącznik 67291
Heh teraz to masz kolory ostro za ostre ;) tak dla równowagi :P
no z tym caddy'm to pojechales, nie dosc ze uciales mu kola to jeszcze go obiles, eh Tropic Ty wandalu:)
A nie bylo tam takZałącznik 67292lub takZałącznik 67293?????
mea culpa....to było zadanie z grą kolorów,znalazłem tego VW i okna, i znak w oknie (dodatkowe zadanie-odbicia)...spieszyłem się przesadziłem...ale ogólny odbiór był pozytywny....co nie zmienia faktu że nie mam wyczucia...;-)
Załącznik 67302
to oryginał....wstyd mi :cry:
Posyp głowę popiołem i na pokutę zadamy Ci kolejne kadry ;)
to był też eksperyment....
Załącznik 67347
Załącznik 67348
Załącznik 67349