Dzięki - przynajmniej zawód serca będzie mniej bolał :mrgreen: ;) :razz:Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Wersja do druku
Dzięki - przynajmniej zawód serca będzie mniej bolał :mrgreen: ;) :razz:Cytat:
Zamieszczone przez willow32
przestańmy może żartowac bo się qbic zdenerwuje :)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
To pójdzie na sake. Podobno uspokaja ;)
Jak stawiasz...
Dlaczego nie? ;)
Ok, koniec żartów i tak Admin to wy...wali ad /dev/null
żeby było w temacie...na pbase znalazłem galeryjkę z E-510 - sporo fot robionych we wnętrzach - ISO 800-1600 na dluższych czasach, całkiem przyjemne obrazki moim zadaniem, szkoda że trochę małe...
http://www.pbase.com/bas_photography/pad_2007&page=1
No i lipa z samplami wykradzionymi Olympus Team'owi. Hm, wezmę to na porównanie z E-330:
- bardzo szybki AF
- taki sam wizjer (tak mi się wydaje) ale ma niemalże 100% pokrycie
- ISO 400 i 800 - jeżeli o mnie chodzi, cymesik
- ISO 1600 już zaczyna być widoczny szum
- bajer z odchylanym LCD - nice
- stabilizacja się sprawdza, nawet poniżej 1/10s (oczywiście z podciągniętym ISO na 800)
To takie moje odczucia (przy tłumie chętnych macantów ciężko o kontemplację; jako ciekawostka - obóz białych świecił pustkami).
Ponadto, test lamp z bezprzewodową kontrolą, coś a la Olympus Roadshow (jak odeśpię nieprzespaną Pragę, to wrzucę parę fotek) - model i modelka oraz przesadnie drogi samochód ;-)
W zasadzie - chyba - wszstkie nowe szkła ZD. Przypiąłem 12-60 (SWD) i 7-14 do E-330 - kuuurde, szkoda, że nie mam tyle siana na zbyciu... Oprócz tego ZD 300, 50-200 (SWD), 14-54 i 14-35 (SWD; tych pierwszych nie dali macać).
Po wywołaniu fotek (tylko tak można było sprawdzić zrobione "sample") w formacie 15x13cm mnie osobiście oczka się rozszerzyły.
Panowie na pytania, w jakim kicie będzie sprzedawany w Czechach, nie byli w stanie udzielić żadnej odpowiedzi. O cenie - cca ok. 40.000kc (cca 6000zł) za body.
To chyba na razie tyle. Jak coś sobie przypomnę, to napiszę.
Acha - soft w tej E-3 - ver. 0.8.
Jeżu, nie strasz. Wizjer w E330 to porażka...Cytat:
Zamieszczone przez daghda
To była pierwsza rzecz, na jaką zwróciłem uwagę - ale spokojnie, jest trochę większy niż w E-330. Z tym dzikim tłumie trudno było o dokładne przyglądnięcie się. Jescze inaczej - w porównaniu z E-510 jest wyraźna różnica. Sorry za zamotany opis.
Na pewno jest wiekszy, bylo juz tysiac razy! Czy Wy sie nie czytacie?Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Byly juz rysunki pokazujace o ile wizjer E3 jest wiekszy od E1, wiec od E33o takze.
Buziaczki. ch.