Odp: Wątki oceny zdjęć. Czy to ma sens?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
- Czyż liż do głowy Ci nie przyszło, żesz gdybyż nie ta światła dyskusja, za groma nie dowiedział byś się że:
- mamucica gotować nie umiała
- że w kły dostała
- bo aż zacytuję:
A to jeno wierzchołek góry lodowej.
No toz ja to samo pisze,tylko bardziej kulturalnie:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mr green::mrgreen::mrgreen::-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No toz ja to samo pisze,tylko bardziej kulturalnie:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mr green::mrgreen::mrgreen::-P
Choć idziemy na piwo, powinieneś jeszcze mieć zapasik - znowu masz kudłate myśli.:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Opisalbym mój satan ducha , jako osłupienie , zdumienie... Chyba czas już na urlop.
Byle do września ;):mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
E tam.Urlop Ci niepotrzebny.Czytaj watek o artystach.Ja to rozumiem jak forumowicz zapoda linka do jakiejs tam stronki z fotkami.Poogladam,popatrze ,pomysle-kurde artysta ten fotograf.Fajna ta stronka,styl mnie sie podoba,mile przezycie bylo jak ogladalem,polece innym.Niech poznaja artyste.
Jednak nie rozumiem artysty co na forum we wlasnym watku pokazuje fotki i krzyczy,ze on artysta,ze to juz skonczone dziela.Krzyczy,trzepie piesciami,tupie nozkami-nie poprawiajcie artysty,ani jego dziel.Mozecie tylko podziwiac i zachwalac.Artysta jest tak juz znany ze nawet z forum nie chce odejsc,bo na innym jego dziela bez aplauzow przechodza,a nawet sie niepodobaja.Artysta nawet potrafi napisac,ze tu mu jest najlepiej,ze tu jego dziela popyt na ochy i achy maja.To taki jednoforumowy artysta(tka)ewentualnie dwu forumowy ale z dostepem do najwyzszej klasy calej reszty potrzebnej do bycia artysta.
Jeszcze raz powtarzam.Niepotrzebnie tworca watka dal sie podpuscic i takowy zalozyl.
Kurde...
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54
A nie wystarczy zapytać, czy mogę pokazać swoją wizję zdjęcia? No nie wiem, ale ja nie mam nic przeciwko przeróbkom moich zdjęć, ale zawsze mnie pytano i jest to miłe. Jestem w stanie jednak zrozumieć, że ktoś nie ma ochoty, aby mu ulepszać na siłę kadr, bo być może wizja innych nie pokrywa się z jego wizją. Wtedy też przecież wystarczy napisać - proszę nie przerabiać. I nie wydaje mi się, żeby to wynikało z artyzmu czy nadęcia. Idąc do galerii sztuki przecież nie idzie się z własnymi pędzlami i nie domalowywuje niczego. ;)
Nie zgadzam się z tekstem o osobach z dorobkiem fotoraficznym. Może być to złudne. Powinno się nie zapominać, że fotorafia i jej pokazywanie innym powinno przede wszystkim być dla nas dobrą zabawą. Można nie zgadzać się z oceniającymi i dalej robić swoje, można poeksperymentować i zobaczyć, jak to widzą inni. Te wszystkie opinie powinny jakoś wzbogacać nasze postrzeganie własnych zdjęć.
A tak na serio, serio: tego typu dyskusje, piszę o dotyczących myśli przewodniej wątku, kładą się cieniem na userach o których mowa, z tej racji, że:
- za dużo niedopowiedzeń
- dyskusja o nich, bez nich(wyjątek Bufetowa)
- niesprecyzowana idea
- błędne interpretacje myśli wątkotwórcy
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No to musial cos palic.Trzeciego wyjscia nie widze.Kurde,lubie chlopaka.No niemozliwe zeby tak bez niczego,nikogo.
Każdemu się zdarzy gorszy dzień. Wiesz zupa była za słona, a może... niedosolona :roll:
:cool:
T.
---------- Post dodany o 11:12 ---------- Poprzedni post był o 11:10 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
A tak na serio, serio: tego typu dyskusje, piszę o dotyczących myśli przewodniej wątku, kładą się cieniem na userach o których mowa, z tej racji, że:
- za dużo niedopowiedzeń
- dyskusja o nich, bez nich(wyjątek Bufetowa)
- niesprecyzowana idea
- błędne interpretacje myśli wątkotwórcy
No tak lepiej na zlocie przy piwie :P
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
No tak lepiej na zlocie przy piwie :P
I to jest słuszna koncepcja :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
I to jest słuszna koncepcja :D
W pełni popieram , najlepiej przy Perle Lubelskiej niepasteryzowanej , lub innym podobnym wynalazku , co niedopowiedziane można wyrazić inaczej...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
W pełni popieram , najlepiej przy Perle Lubelskiej niepasteryzowanej , lub innym podobnym wynalazku , co niedopowiedziane można wyrazić inaczej...
Ostatnio polecam Raciborskie :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Ostatnio polecam Raciborskie :)
Brzmi prawie jak Radomskie :D