Faktycznie ten link nie ma sensu. Podejrzewam, że to kolejna kpina. Osobistych wycieczek już nie skomentuję...
Wersja do druku
Janko Muzykant,
Oczywiscie, ze nikt nie bedzie w stanie rozroznic zdjec, ja czesto robie 20x30 dla klientow pogladowo z roznych aparatow, acz te ktore najbardziej sie podobaja i tak ludzie wybieraja z Sigmy...
To zas, ze nie chce Ci sie klikac w linki biorac udzial w dyskusji, w ktorej masz tak wiele do powiedzenia, jasno mowia, ze nie powinienes sie w ogole odzywac, skoro nawet nie chcialo CI sie zajrzec ale oczywiscie twoja racja i tak bedzie twojsza...
Zrewiduj co kto mowil i o co komu chodzilo, bo jak na razie szufladkujesz wszystkich do opozycji swoich pogladow, ktore malo mnie interesuja gdy sa nie na temat polemiki z moimi....
pozdrawiam serdecznie
Janek
PS
Fatman,
Myslalem czy nie pojechac do Brazylii tam wiekszosc to biali...
PS2
Zaraz sie zaczna nadinterpretacje zdania wyzej.
PS3
Janko Muzykant,
No i tak na zakonczenie, jezeli masz pojecie o muzyce, przytaczajac ciagle jakies frazesy o audiofilstwie, takie jak o fotografii, to w zasadzie moja jedyna odpowiedzia bedzie :)
Niemożliwe! :) Przecież od początku kilka osób twierdzi, że da się odróżnić od razu.
Zatem odróżniają, czy też nie? Zdecyduj się.
Kliknąłem, nie zmieniam zdania, zadowolony?
Ale wiesz, że muzyka, a audiofilstwo ma się do siebie jak pisarz i maszyna do pisania? :)
PS. Nie znam muzyka - audiofila. To się wyklucza.
Janeczek, po prostu uważam, że pisanie "wstyd mi że jestem Polakiem" z powodu takich pierdół.... no to nie bardzo...........
Fatmanie,
Ale to nie chodzi o to, ze wstyd mi, ze jestem Polakiem, tylko boleje, ze mamy akurat taka przyware, kazdy narod jakas ma, tulalem sie troche po swiecie i obserwowalem narody:)
Po prostu nie tak daleko trzeba zagladac, by na innych forach doswiadczyc, iz atmosfera bywa zgola inna, sam przyznasz, ze na polskich forach tylko jad, krew, pot i lzy...
pozdrawiam serdecznie
Janek
E tam,poprostu znamy sie na wszystkim,kazdy sie zna.Na wszystkim.:wink:
Niedawno taki znajacy sie na wszystkim powiedzial mi,ze to ostatnie kadry z tak malej matrycy,jesli chce dalej pokazywac to pelna klatka(trza zainwestowac w puszke)To mu nastepne przeskalowane pokazalem.Chodzil po pokojach i chwalil sie jak to mnie na zamiane namowil.Ktoregos dnia patrzy na plecak i mowi-no pochwal sie co masz.Sam se zobacz,powiedzialem.Otworzyl plecak i zobaczyl E510 z zaklejonym napisem olympusa i namazanym napisem srednia klatka -Pentax.
No ale to akurat prawda, Słowianie mają bardzo dobre pojęcie fizyki (oczywiście niektórzy), co wynika głównie z tradycji nauki, będącej jeszcze jedną z nielicznych, pozytywnych spuścizn komuny. Stąd średnio rozgarnięty Polak w Stanach gwiazduje swoją umiejętnością naprawienia gniazdka w ścianie i wyciągnięcia kartki z zakleszczonego ksero :)
Niestety, oprócz tego we krwi mamy bunt, także biorący się z historii. Lecz można zauważyć, że w większości dyskusji znajdzie się ktoś z sensownymi argumentami, które już tylko ci podważają, co nie uznają 2+2=4 za oczywistość.
Piszesz o kelnerach z tytulem na wygnaniu?:wink::grin:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Warunek jeden-nie wiecej jak dwa kable i na takie samo gniazdko.Gorzej jak przewodow dochodzi 5-7.Hiuston ma wtedy problem:grin:
Dawno nie dawałem reputacji, ale Jankowi musiałem. Dobry żart podsumowujący foto voodo.
Pozdrawiam