-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziekan
ciężko było złapać to co się chciało bez szurania po glebie - przydałby się w tym momencie odchylany LCD
Oj tak, wiem o tym, czasem jest zabawnie jak ludzie spoglądają z zaciekawieniem i myślą sobie "co on tak gapi sie w to zielsko, może coś zgubił":grin:
Z Barwinkami mam o tyle dobrze, że rosną w skrzynce balkonowej mniej więcej na poziomie pasa, więc jedno czołganie odpada. Za to z tłem są problemy, chyba, że uda mi się coś syntetycznego wykombinować, to podeślę do mojego albumu (który na razie świeci pustkami).
Co do kropelek- IMHO wychodzą one o wiele ciekawiej na jednoliściennych. Może przez to, że jedno i drugie łączy w sobie prostą geometrię - kula i równoległe linie proste?
Fajna jest również 230 ale do traw jednak nie "dorasta" :)
-
kolejna seria...
-
Ta mrówa jest niezła, szkoda, że nie samotnie, poza tym można było ją doświetlić, bo słońce zbyt mocno grzeje jej w łepek od góry!
Wypad na wydmy też świetny!!! Faktura piasku (wydmy) idealnie uchwycona!
-
ZA wielkie zdjęcia ! jak na moja 19-stkę :|
pzdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kasprzyk
ZA wielkie zdjęcia ! jak na moja 19-stkę :|
pzdr
wezmę tą sugestię pod uwagę przy kolejnych wrzutach :) - pod 22 cale kadrowałem
Dzięki MikeOly
-
A więc:
231 - fajne kolory , fajna GO , temat- nie rozumiem
232 - fajne było by to makro gdyby nie źle ustawiona GO
233 - fajnie pokazany spokój - jakby cisza przed burzą
234 - krzywe, dziwny kadr - jestem na duże nie
235 - bardzo by mi się podobało gdyby nie zbyt centralny kadr... trochę przesunąć drzewko w lewo i było by super:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wykrecik
A więc:
231 - fajne kolory , fajna GO , temat- nie rozumiem
232 - fajne było by to makro gdyby nie źle ustawiona GO
233 - fajnie pokazany spokój - jakby cisza przed burzą
234 - krzywe, dziwny kadr - jestem na duże nie
235 - bardzo by mi się podobało gdyby nie zbyt centralny kadr... trochę przesunąć drzewko w lewo i było by super:wink:
dzięki wykrecik za opinie
231 miała pokazywać soczyste kolorki liści, 232 z mrówką łatwo nie było bo mnie obłaziło całe gniazdo wiec kilka pstryków i escape, 234 faktycznie krzywe - chodziło o klimat jaki daje pusta ławka na tle nadchodzących chmur - może z HDR spróbuję i faktycznie wyprostuje, 235 celowo kadrowałem centralnie - bo mam w mocne punkty w du..e :)
-
235 ładna pozostałe to takie tam pstryki.
-
kilka fotek z dziś: 24.05.2008
-
Ostatnie najlepsze. Przykuwa uwagę. Pozostałe albo dobrze albo wpożądku. Natomisat Zielony Owad na zielonym liściu rządzi.