22 - super!
Wersja do druku
22 - super!
Dzięki ;) odbitka 40x30 też ładnie wygląda ;)
W 22 znakomicie podszedłeś do banalnego wręcz tematu, ale udało Ci się osiągnąć wspaniały efekt. Gratulacje.
22 - rewelka :!:
22. świetne ale... zupełnie nie w Twoim stylu :) Ładnie wyszła ta głębia i rytm.
P.S. mi wychodzą za ciemne
To ja mam jakiś styl? ;)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Co do zbyt ciemnych - mówisz o tych moich dwóch ostatnich? Jeśli tak, to wielce prawdopodobne - obrabiane na laptopie (bo mocniejszy niż stacjonarka :roll: ) a nie zaglądałem zbytnio do histogramu.
22 jest świetne, co do tego się zgadzam :) Trudno zrobić interesujące zdjęcie rzędu drzew, a Tobie się udało i za to duże gratulacje :) 23 za to zupełnie do mnie nie przemawia, gubią się w kadrze te winogrona, chaotyczne zdjęcie.
Pzdr
Musi być równowaga w przyrodzie - na jeden ładny obrazek musi przypadać jakiś gniot ;)
"Za ciemne" dotyczyło offtopików odnośnie problemów z kolorami i ciemnością, ja też mam z tym problem.
Masz styl :D
Witam
Nr 22 znakomity. Przepraszam, że odniosę się tylko do niego ale w tej chwili po raz pierwszy (chyba) zajrzałem do Twojego wątku. Bardzo mi się to zdjęcie podoba, a jeśli jeszcze stwierdzisz, że GO nie jest tam wynikiem manipulacji w PS to już będzie dla mnie pełnia szczęścia i uznania.
Pozdrawiam