Najtaniej 24/1.8 znalazłem za 1200pln. Niżej raczej nie zejdzie, przynajmniej w tym roku :cry:
Wersja do druku
Najtaniej 24/1.8 znalazłem za 1200pln. Niżej raczej nie zejdzie, przynajmniej w tym roku :cry:
Witam.
Czy ktoś widział gdzieś testy sigmy135-400?
Pozdrówka.
A gdzie znalazłeś tak tanio . Bo na optycznych ja czytałem test to tam pisali właśnie , że kosztuje 1200 zł . To znacznie sensowniejsza cena.Cytat:
Zamieszczone przez johan
Zapodaj gdzie ???
Może zakres ok, ale ciemnica i bez stabilizacji.Cytat:
Zamieszczone przez witia1
Zobacz tutaj:Cytat:
Zamieszczone przez robin102
sklep
Ciemnica- nie ciemnica, ale może ktoś przypadkiem widział efekty działania tego obiektywu?
Wiem, że będzie dostępny dla "olków" w przyszłym roku, ale może widzieliście "testy" z innym sprzętem.
Nie mogę się dosukać w Digital Camera Reviews.
Pozdrówka.
Proszę bardzo:Cytat:
http://www.pbase.com/cameras/sigma/2...x_asp_dg_macro
Piękne dzięki pleg ;)
Pozdrawiam.
Co Wam powiem - to Wam powiem, ale Wam powiem! Ten system przetrwa wśród takich f-amatorów jak ja dzięki firmom takim jak Sigma, a może w przyszłości Tamron itp. Obejrzałem sobie przykłady fotek z różnymi sigmami, ale nie przede wszystkim z olkami.
Jestem podbudowany i z niecierpliwością będę czekał na sytuację takiego wyboru jak mają czołowi, przewodzący rynkom producenci cyfrowych lustrzanek. Wiem, że przemawiam w imieniu amatorów, a fotograficy i tzw zawodowcy będą musieli dłuuuuuuugo czekać, żeby zuiko spełniło ich wymagania, albo będą wkrótce musieli zmienić "system". Ja tam się cieszę! Oczywiście nie z tej zmiany, ale z nadchodzących możliwości wyboru "szkiełek" do tego systemu.
Pozdrówka.
Cytat:
Brawo
Jak się wcześniej napaliłem na 30 1.4,
tak teraz jeszcze bardziej na 28 1.8 :)
Jak mi sie nie pogorszy finansowo, to na wiosnę będzie mój :)