Możecie mi przypomnieć na początku października, że przedstawiciel Sigmy obiecał dać do testów wszystkie szkiełka z bagnetem 4/3 (łącznie ze 150 macro i 30 f/1.4).
Pozdrawiam
Możecie mi przypomnieć na początku października, że przedstawiciel Sigmy obiecał dać do testów wszystkie szkiełka z bagnetem 4/3 (łącznie ze 150 macro i 30 f/1.4).
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
dac Tobie? czy dac nam![]()
hihihi jestem chetny![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
OOOOO !!!!!! to może jakies spotkanko w jesiennym plenerze na grupowe testownie w Warszawie zrobimy ??? Zawsze to lepiej poprzypinać do różnych aparatów i każdy coś popstryka swoim okiem.
Napewno znajdą się chętni.
Hmmm - gdybyś potrzebował osoby do przeprowadzenia testu porównawczego 30 f 1,4 z zuiko 50mm to ja się piszę ;D
No takie małe spotkanie połaczone z testowaniem byłoby bardzo dobrym pomysłem. Kilka osób w jakimś plenerze, potem małe piwko i może być całkiem sympatycznie. Takie "prawie" spontaniczne spotkania często się udają. Na forum Subaru "pojeżdżawki" i "upalanka" super się udają więc i my moglibyśmy "pofocić" nieco![]()
E-500, E-1, ZD 50mm, ZD 14-54mm, ZD 14-150mm, FL-36, OMZ 50mm/1:1.8, EX-25
no to cos czuje ze wkonu dojdzie do jakiegos spotkania![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no i może SIGMA POLSKA by coś sprzedała
trzeba podsunąć im ten argument
Super wiadomośćZamieszczone przez RadioErewan
Zwłaszcza zalezy mi na tej 30'
cały czas myślę, czy jednak jej niekupić
Poróbcie trochę zdjęć i czekam na opinię
E - 300 Dual KIT + SIGMA 30 F1.4 EX + Fl-36 + CF 1 GB plus przystawki
Hiii .
Sigma w ogóle powinna popracować nad Nami Olkowacami , My tacy wygłodzeni tych szkiełek .Jak by nas mądrze podeszli to sam bym może groszem sypnął i zrezygnował z kupna 14-54, a pokombinował coś od sigmy. Kurde mogliby nas jakoś dopieścić.
IMHO 30 mm (czyli w Olku dla małego obrazka 60 mm) to dla mnie długość taka ni z gruchy ni z pietruchy. Gdyby to było 20 albo 25 (czyli standard) to może warto byłoby wydać kaskę.Zamieszczone przez pleg