Może zapach takiej skarpety mógłby dodatkowo wabić niektórych padlinożerców.:mrgreen:
Wersja do druku
Może zapach takiej skarpety mógłby dodatkowo wabić niektórych padlinożerców.:mrgreen:
Jak mnie się zużyje jedna skarpeta to na obiektyw zakładam :D
---------- Post dodany o 11:13 ---------- Poprzedni post był o 11:04 ----------
Jak jest wystarczająca ilość światła to ec2,0 daje radę, jednak bladym świtem to z samym 50-200swd miałem problem, ponieważ nie chciał ostrzyć .
A nie lepiej użyć jako dyfuzora?
Witam !
Ostatnio słabo u mnie ze zdjęciami, ostatnie robiłem zimorodkom i pliszkom górskim jeszcze na początku września:( Ale pochwalę się moją konstrukcją.Jak każdy "ptasiarz" wybudowałem czatownię przed sezonem zimowym.Jest obita deskami, trwała i uszczelniona od góry-normalnie majstersztyk.
Dla zainteresowanych, szczegółowy opis konstrukcji zamieszczę niebawem na mojej stronie w dziale "od kuchni"
Pozdrawiam !
Peter1976 -świetna robota! Na ziemię wyłożysz jakąś izolację - ja położyłem styropian. Daleko masz czatownię od domu ?
chimol - rzadko bawię się guzikami w aparacie - jak raz coś ustawię, to tak na miesiące ;) chyba, że nic się nie dzieje i z braku laku grzebie coś w menu - stabilizacja zawsze u mnie włączona.
Pozdrawiam
Peter - jeszcze dwa pytania - co dajesz na dach - ja położyłem gumolit - strasznie sztywny i wygląda to strasznie. Druga rzecz - ścianki mam z dywanu i medytuje teraz jak przyczepić do ścianek trawy itd. żeby zamaskować całość, Ty fachowo zasypałeś całość, ja mam dużą stodołę, musiałbym jakąś przyczepę siana przywieść ;)
Peter1976 satelita nawet nie namierzy czatowni :-) swietna