-
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a,,, jak z jakością zdjęcia bucików?
:) tosztofetysz :)
-
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a,,, jak z jakością zdjęcia bucików?
Dlaczego żeś odcisk firmy z podeszwy wystemplowala.Szkoda bo by sie wymiary podejrzało:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
:) tosztofetysz :)
Kolega zgorszony? Nie może być, przecie takie fajne są ;)
-
eee... to nie moja ingerencja... buty są często noszone i to co widać na zdjęciu to jedno z uszkodzeń...:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dlaczego żeś odcisk firmy z podeszwy wystemplowala.Szkoda bo by sie wymiary podejrzało:mrgreen:
A to się dopiero fetyszysta odezwał :mrgreen:
PS.
Ale tu koleżance OT robimy, nieładnie panowie, nieładnie ;)
-
1 załącznik(ów)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
troszkę przerobiłam...
Noo :) A weź to wrzuć takie bez obróbki z aparatu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
eee... to nie moja ingerencja... buty są często noszone i to co widać na zdjęciu to jedno z uszkodzeń...:)
Chodzi mi o Herb firmy odciskany na skosnej czesci podeszwy.On tam nigdy sie nie zniszczy.A jesli go nie bylo to moze tak jak z ta torebka od Gucci za stowke na rynku:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Wazne,ze nie cisna w piety:mrgreen:
-
prosto z aparatu... to może lepiej na mail?
---------- Post dodany o 22:00 ---------- Poprzedni post był o 21:57 ----------
Mirku... szpilki nie są "firmowe" ale bardzo wygodne... i z ceną to nawet trafiłeś... po jakiejś przecenie
:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
prosto z aparatu... to może lepiej na mail?
---------- Post dodany o 22:00 ---------- Poprzedni post był o 21:57 ----------
Mirku... szpilki nie są "firmowe" ale bardzo wygodne... i z ceną to nawet trafiłeś... po jakiejś przecenie
Dlaczego na maila?? Dawaj tu.Nie przebieraj w uzerach.
Dlatego napisalem ,ze wazne,ze w piety nie cisna.Moja tez kiedys kupila,ale ja w piety cisly,az jej sie marszczyly.Dawniej jej sie tylko w jednej sytuacji marszczyly.Teraz jak mi tlumaczyla,ze to przez buty to nie wierzylem.Myslalem,ze mnie roga doprawila skubana.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dlatego napisalem ,ze wazne,ze w piety nie cisna.Moja tez kiedys kupila,ale ja w piety cisly,az jej sie marszczyly.Dawniej jej sie tylko w jednej sytuacji marszczyly.Teraz jak mi tlumaczyla,ze to przez buty to nie wierzylem.Myslalem,ze mnie roga doprawila skubana.
Buhahahaha :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
-
1 załącznik(ów)
-
-
Mirku spadłam z fotela i umieram ze śmiechu :)
Moje pięty też się marszczą i to z pewnością nie jest wina butów... :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
zatem...
Rozdzielczość się zgadza 20MPix, prosto z aparatu, a waga? Przy tej wielkości plik jpg powinien ważyć ponad 5MB czyli 10x więcej niż tu - zaledwie 529KB...
Na forum, dokładnie prosto z aparatu zdjęcia tej wielkości (wagi) nie wrzucisz. Na jakąś zewnętrzną stronę trzeba i zapodać link.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
zatem...
W takim zdjeciu za duzo pobawic sie nie ma co.Jedno mozna ciekawie zrobic.Doprowadzic do czarnego koloru,bialego i szary.Wtedy czerwien sama wyjdzie.Tylko lekko podostrzyc tak,zeby nie zgubic faktury skory i nie ma co wiecej kombinowac.
o taka niecala minuta na cwiczenieZałącznik 90308
Ps.A co do piet to to jest prawda.Tylko my faceci wierzymy w to ze sie sprawdzilismy .A ile jest przypadkow,ze nas oklamujecie.Tylko my jako gentelmeny nie sprawdzamy zaraz po fakcie Waszych piet.A ile by to wyjasnilo spraw.
-
hehehe... Mirku a po co się zadręczać? Błoga nieświadomość czasem pozwala się odprężyć... Dzięki temu wy mężczyźni możecie spokojnie odwrócić się na drugi bok i zasnąć a my kobiety najeść się czekolady:) :P
No i jeszcze wyprostować... bo krzywe strasznie...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Rozdzielczość się zgadza 20MPix, prosto z aparatu, a waga? Przy tej wielkości plik jpg powinien ważyć ponad 5MB czyli 10x więcej niż tu - zaledwie 529KB...
już dajcie spokój z tymi wymiarami - toż to musi być zawsze 90-60-90
wiadomo jaki problem jest i nie ma co go wałkować ;)
-
1 załącznik(ów)
Uległam wpływom... i wrzucam:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Łodyżki brak i kwiatek lewituje, o tym że nie do ostrzony Wiesz.
-
Wiem... ale nic już nie potrafię z tym zdjęciem zrobić...Trzeba było porządnie popracować robiąc zdjęcie... a z tym mam poważny problem... :C
-
Kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boi
-
#62 jak na początek to według mnie całkiem fajny efekt :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a gdzie ostrość?
-
na czarnym...:grin: (to dla kolegi z Sosnowca)
-
No to mi w pomarszczone pięty poszło! :D
Czarne tło powstało w wyniku obróbki w PS touch, to zdjęcie już wcześniej było na forum...:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
krakman
na czarnym...:grin: (to dla kolegi z sosnowca)
+1 :)
-
7 załącznik(ów)
Fotoreportaż :)
Na Wrocławskim rynku odbywa się właśnie JARMARK ŚWIĘTOJAŃSKI.
-
Jakbyś to ty była w lusterku na trzeciej fotce to byłoby świetne. ;)
-
Miałam takie i poleciało do kosza:)
-
Jeżdżąc rowerem po uliczkach w okolicach Wrocławskiego rynku zauważyłam piękne latarnie i kute kraty na oknach. Zrobiłam mnóstwo zdjęć których głównym tematem były właśnie one. Jednak wiecie jak to jest, niby wydają się fajne... a kiedy wrzuci się w kompa to wszystko jest jakoś nie tak! Potrzebuję zabrać ze sobą, kogoś silnego, kto mógłby mnie wziąć na ramiona tak bym mogła swobodnie zrobić zdjęcia z interesującej mnie perspektywy. Tak dla przykładu podam, zdjęcie zegara z poprzedniej wrzuty... wyglądałoby o niebo lepiej gdyby zegar był na wprost!
-
troszkę lewej strony mi brakuje - ale kadrowo już znacznie lepiej niż z początku wątku
-
Bo było krzywe i byłam zmuszona wyprostować właśnie w taki sposób... Zaufałam poziomicy w aparacie, nie biorąc pod uwagę ukształtowania terenu. Następnym razem zostawię sobie znacznie więcej rezerwy i postaram się pamiętać że sprzęt nie zawsze ma racje :P
-
sprawdź czy aparat nie ma złotego podziału - może być pomocne ;)
moje foty z reguły są krzywe - nie wiem czemu ale coś mnie ciągnie w jedną stronę
niemniej rezerwe dobrze miec :)
-
Jasne... Mam włączoną opcję złotego podziału. Jednak czasem bezgranicznie ufam sprzętowi. Na samym początku miałam zupełnie gdzieś to co ma mi do powiedzenia... potem przekonałam się że warto go słuchać i zaczęłam mu ufać nawet za bardzo...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
nie wiem czemu ale coś mnie ciągnie w jedną stronę
Jak we właściwą to się nie przejmuj.......:wink:
---------- Post dodany o 12:08 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------
Do Beaty:
Kadr ciekawy i prosto..... Ale popatrz na poziome linie elewacji....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Do Beaty:
Kadr ciekawy i prosto..... Ale popatrz na poziome linie elewacji....
Aaaaa bo tak budują krzywo te budynki...! :)
-
I tak lepiej niż u BIKERA, co myśmy się namęczli z Nim :D