Zapodam zdjęcie z DITL-a. Cały dzionek był taki, lekka mgiełka, światełko spolaryzowane. Zdjęcie z Heliosa lekko pod światło.
Załącznik 160399
Wersja do druku
Zapodam zdjęcie z DITL-a. Cały dzionek był taki, lekka mgiełka, światełko spolaryzowane. Zdjęcie z Heliosa lekko pod światło.
Załącznik 160399
Jesiennie z Olo - EPL5 kitem
Załącznik 160401
Załącznik 160400
Załącznik 160402
Zdjęcie fajne, ale to może nie mgiełka ale smog... ;):mrgreen:
Na przykład Słowacy odpalają "jakieś krematorium"...
Załącznik 160403
A potem z tego "niby mgiełki" jesienne się robią :mrgreen:
Załącznik 160404
Przeistacza sie..
Załącznik 160406
To jeszcze kilka wczorajszych jesiennych
Załącznik 160408
Załącznik 160409
Załącznik 160411
Załącznik 160407
Załącznik 160410
Gdzie to strzelałeś ??
Załącznik 160413
Mam w moim mieście takie miejsce. Las, i w pobliżu stawy takie. Często wędkarzy tam widzę. Wybiorę się tam czasem i coś pstryknę. Na jesień dość ciekawie tam się robi.
A. Może chodzi ci o miasto. Nie wiedziałem.
Chełm Śląski. Niedaleko Bierunia. :mrgreen:
Ewentualnie wyszukaj w Google " Stawy Pacwowe " :grin:
Na tych stawach czasem wędkarze mają zawody . Kiedyś pójdę może specjalnie na te zawody popatrzeć .
dawniejsza jesień pod znakiem jarzębu albo jarzębiny.... owoce jak jarzębina, ale liście od innego stwora, a ja nie jestem botanikiem ;)
Załącznik 160427 Załącznik 160428 Załącznik 160429
Takie sobie z jesiennego spaceru. :cry::cool::mrgreen:
Zwierzęta jesieni.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Na Kaszubach tez jesienne malowanie
Załącznik 160454
Załącznik 160455
Piękne te kaszubskie...
Jak jesień, to i cmentarz:
Załącznik 160457
Załącznik 160459
Załącznik 160458
ależ zaległości mi się uzbierało. Piękne jesienne foty. Przyjemne się ogląda :)
YAC - Kaszuby piękne... zresztą tam mi się o każdej porze roku podoba...:)
jeszcze dodam takie dzisiejsze... ładny weekend listopadowy i znowu udało się wyskoczyć poza miasto...
Załącznik 160481Załącznik 160482Załącznik 160483Załącznik 160484
pzdr
Hołek
Pani jesień, pani jesień......., wszyscy od wieków opowiadają bajki, że to pani, że liście rozsypuje i koloruje, no i że jest polskaaaaaa......., złooooota. A tym czasem to bujda na resorach, gdyż okazuje się, że pani jesień to nie pani tylko pan, że żadna z niej złota tylko niebieska i że nie rozsypuje tylko zbiera. Trochę mnie to zdziwiło, więc tej pani jesień, tfuuuuu pana jesieni zapytałem się co się stało. Odpowiedział/a mi, że ze względu na trendy i poprawność polityczną musiała zmienić płeć, liście zbiera z powodu globalnego kryzysu wywołanego globalnym ociepleniem i w ramach restrukturyzacji oraz oszczędności co roku zbiera liście aby je rozsypać następnego, a w dodatku weszła nowa ustawa śmieciowa, tak więc strasznie jego/ją ganiają. Powiedział/a mi taż, że w ramach gender-multikulti planują aby zamienił/a się miejscami z wiosną, ponieważ to że jest jesienią wymogła na niej kultura a nie stworzenie :D. Zdradził/a mi też, że chyba w przyszłości będziemy musieli pożegnać się z wszelkiej maści kasztanami, żołędziami i orzechami, z których tak dzieci uwielbiają tworzyć ludziki, ponieważ bardzo lubią je dziki, a że dziki to takie prawie świnie, tylko obrośnięte jak damy 500 lat temu to bardzo przeszkadza to islamistą-terrorystą. A przecież przybyszów nie można drażnić aby jakiś zdrowy bysio Ahmed Al Ajfon Talibanek nie wysadził chrześcijan na środku morza, każąc im szukać innego stopa do raju Szachrajmatu z kozami dziewicami :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...0&d=1446428350
Kurde! spadłam z krzesła pod wrażeniem pana jesieni.....
chciałam powychwalać poprzednie zwierzątka, krajobrazy i tunele a niebieski pan zabrał nie tylko liście ale i moją mowę :-P
Jak miło tu zaglądać. Od razu dzień się lepiej zapowiada :mrgreen:
rozdałabym plusiki, ale nigdzie mi nie pozwalają. Powiedzieli, że jestem zbyt rozrzutna i mam się nauczyć w końcu oszczędzać :wink:
Jesienne ostatki :)
Załącznik 160523
Załącznik 160524
Załącznik 160578Załącznik 160579Załącznik 160580 W zamglonym lesie.
Ja sobie porosnę jeszcze..
.Załącznik 160581
i ostatki i zamglony las i to klonowe niemowlę bardzo ładne :)
Z ostatniego spacerku.
Taka pogoda to do wiosny, śnieg tak, ale w górach :wink:
05
Załącznik 160619
06
Załącznik 160620
Najbardziej kolowy wątek, jak przyjdzie szaruga będzie czym ładować akumulator. Szkoda ,że sam niem mam chwili coś pstryknąć.
Takie se :)
Załącznik 160656
Załącznik 160657