Ostatnio edytowane przez rados ; 1.11.15 o 23:07
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
ależ zaległości mi się uzbierało. Piękne jesienne foty. Przyjemne się ogląda![]()
Pani jesień, pani jesień......., wszyscy od wieków opowiadają bajki, że to pani, że liście rozsypuje i koloruje, no i że jest polskaaaaaa......., złooooota. A tym czasem to bujda na resorach, gdyż okazuje się, że pani jesień to nie pani tylko pan, że żadna z niej złota tylko niebieska i że nie rozsypuje tylko zbiera. Trochę mnie to zdziwiło, więc tej pani jesień, tfuuuuu pana jesieni zapytałem się co się stało. Odpowiedział/a mi, że ze względu na trendy i poprawność polityczną musiała zmienić płeć, liście zbiera z powodu globalnego kryzysu wywołanego globalnym ociepleniem i w ramach restrukturyzacji oraz oszczędności co roku zbiera liście aby je rozsypać następnego, a w dodatku weszła nowa ustawa śmieciowa, tak więc strasznie jego/ją ganiają. Powiedział/a mi taż, że w ramach gender-multikulti planują aby zamienił/a się miejscami z wiosną, ponieważ to że jest jesienią wymogła na niej kultura a nie stworzenie. Zdradził/a mi też, że chyba w przyszłości będziemy musieli pożegnać się z wszelkiej maści kasztanami, żołędziami i orzechami, z których tak dzieci uwielbiają tworzyć ludziki, ponieważ bardzo lubią je dziki, a że dziki to takie prawie świnie, tylko obrośnięte jak damy 500 lat temu to bardzo przeszkadza to islamistą-terrorystą. A przecież przybyszów nie można drażnić aby jakiś zdrowy bysio Ahmed Al Ajfon Talibanek nie wysadził chrześcijan na środku morza, każąc im szukać innego stopa do raju Szachrajmatu z kozami dziewicami
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 2.11.15 o 04:44
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kurde! spadłam z krzesła pod wrażeniem pana jesieni.....
chciałam powychwalać poprzednie zwierzątka, krajobrazy i tunele a niebieski pan zabrał nie tylko liście ale i moją mowę
Jak miło tu zaglądać. Od razu dzień się lepiej zapowiada
rozdałabym plusiki, ale nigdzie mi nie pozwalają. Powiedzieli, że jestem zbyt rozrzutna i mam się nauczyć w końcu oszczędzać![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ