Z rowerowej wystawki podoba mi się jedynka - ale wolałbym ją z jedna działką przysłony więcej. Z kwiatowej - malwy, ale to chyba przez moją słabość do tej rośliny.
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Z rowerowej wystawki podoba mi się jedynka - ale wolałbym ją z jedna działką przysłony więcej. Z kwiatowej - malwy, ale to chyba przez moją słabość do tej rośliny.
Pozdrawiam AP.
Dwojka dla mnie przemawia z ostatniej wrzutki.
zdjęcia kwiatowe chyba za dużo słońca dostały. ojjj razi troszeczkę razi. ale jakbym miała wybierać to chyba drugie zdjęcie.
trzecie- myślę że nie trafiłeś z ostrością
Z serii kwiatowej najbardziej podoba mi się drugie. :grin:
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie komentarze :) Dzisiaj kilka gołębich fotek, mam nadzieję że się spodobają...podtytuł gołąb nie wielbłąd :-P
Bardzo fajne gołąbki, nawet nie wiem który najbardziej mi się podoba, ale chyba pierwszy :grin:
Cześć Iza, bardzo dziękuje za komentarz i zapraszam częściej :grin:
z ptakami świetne kolory kadry dobrze to wygląda pozdrawiam powodzenia :wink:
Acidmk tak podziwiam Twoje fotki z gołębiami i przypomniało mi się, że ja tez bym się napił. :):wink: Pogoda barowa, a coś z niedzielą robić trzeba! :!:
Maćku, Ryśku bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarze. Ja właśnie piję...ale tylko kawę jeszcze przecież przed 13.00 :grin:
Chłopie jesteś w błędzie! Coś mi się zdaje, że 13 nie obowiązuje juz od (ładnych) paru dni! :grin:
Na pewno będę częściej zaglądała, tylko do tej pory jakoś czas nie pozwalał, ale warto :wink:
Dzisiaj postanowiłem Wam pokazać fotki MG namierzonego przy okazji wizyty na placu zabaw.
Będę wdzięczny za opinie i komentarze :grin:
Wybralem dwojeczke :-)
Tak ,ja też dwójeczka.
W moim przypadku wybieram dwójkę i trójkę. Gdyby trójka była skadrowana nieco szerzej mogło być jeszcze lepiej przynajmniej dla mnie. :wink:
Waruga, Leon bardzo dziękuję za odwiedziny i słowo komentarza :grin:
Rol6 niestety nie dało się szerzej kadrować ze względu na samochód stojący bezpośrednio przed rzeczonym obiektem :-P Może uda się następnym razem na co liczę bo autko jest piękne.
MG jest na tyle ciekawym oldtimerem, że mógłbys śmiało pójść w kompozycje fragmentów auta - chromy, wypukłości, przetłoczenia, może deska rozdzielcza. Można też wtedy ładnie zagrać głębią ostrości, plastyką.
Jak dla mnie ostatnie, ale bez tablicy.
Pozdrawiam AP.
Witajcie,
Bardzo dziękuję za komentarze, dzisiaj postanowiłem Wam pokazać moje próby fotografii produktowej...może troszkę reklamowej. Ciekawy jestem jak Wam się spodobają :grin:
Dwojka oraz czworka najbardziej mi pasuje z tym, ze dwojka od dolu zbyt przycieta.
W piwku brakuje wg mnie piany w kuflach i szronu na butelkach, albo kropel wody, żeby było widać, że chłodne. Ostatnie za mało błyszczące? Nie wiem sam, ale chyba najsłabsze, choc jest ok.
Pozdrawiam
dla mnie pierwsze :) ale prawda brakuje piany i efektu "zimnej butelki"
piwo fajne ale kufel ma się nijak do butelki, lepiej by było tego samego producenta, bo tak to zaczną Cię ścigać że niezdrową konkurencję uprawiasz i takie tam;
ten młynek fajny, jak byś dorzucił w kadr trochę ziaren kawy, pieprzu albo czego się tam w młynku używa :)
Tak piwo i pokal powinny być tego samego producenta,bo tak nie zabardzo wiadomo co masz na myśli.Chyba ,że pokal w ogóle bez logo to wtedy tylko piana na 2 palce i jest ok .Młynek też fajny tylko brakuje w kadrze czegoś ,może właśnie kawy.
Bardzo, ale to bardzo podoba mi sie ta cala ostatnia wrzuta :)
Tak jak pisali poprzednicy brakuje kilku detali by zrobić klimat.
Piana + pokazanie schłodzenia na pokalu a przy młynku np. rozsypanych ziaren kawy
lub filiżanki z unoszącą się parą (zależy czego reklama ma dotyczyć ;) )
Z ostatniej wrzuty najbardziej odpowiada mi ostatnie. :grin:
Witajcie,
Dzisiaj chcę się z Wami podzielić zdjęciami z moich wakacji. Na pierwszy ogień pójdą fotki z Sanoka, a dokładniej z miejsca zwanego Bazar sztuki gdzie dzieciaki na zajęciach mogą rozwijać swoje talenty twórcze :)
Załącznik 52723Załącznik 52724Załącznik 52725Załącznik 52726Załącznik 52727Załącznik 52728Załącznik 52729
Fajna zabawa , nożyczki nr 6 i 3 najlepsze.
Pozdawiam AP.
popieram wypowiedź APZ pzdro
jak wyżej. 3 bardzo fajna.
Bardzo dziękuję za komentarze i oceny. Rzeczywiście wycinanka nożyczkowa też najbardziej mi się widzi :grin: Starałem się jednak zachować formę reportażu...żeby wszystko po kolei było.
Dzisiaj kilka dodatkowych zdjęć z tamtego miejsca.
Załącznik 52801Załącznik 52800Załącznik 52802Załącznik 52799Załącznik 52803
Ostatnie to zapowiedź jednej z następnych historii :)
w dwójce przyciąć lewą strone i oczopląs gwarantowany-fajne i 3 koty są eleganckie chociaż głowy troche za ciemne
Jak dla mnie (2) (5) :-)
2 zdjęcie w kwadrat
Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i komentarze. Każdy z nich to kolejna lekcja :)
Dzisiaj coś nowego, wybraliśmy się do Leska gdzie stoi stara synagoga...spodziewaliśmy się czegoś zupełnie innego, bo znaleźliśmy galerię sztuki lokalnej :lol: Pogoda była taka jak na zdjęciu pierwszym czyli klasyczny Lipcopad :mrgreen:
Oto zdjęcia:
Załącznik 52815Załącznik 52816Załącznik 52817Załącznik 52818Załącznik 52819Załącznik 52820Załącznik 52821
Jak dla mnie czwarte najlepsze - doskonałe w swej prostocie. :grin: